Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne sírjon...

Bh 1979 kérdése:

Mit csináljak hogy ne sírjon mikor fürdeni kell?

Figyelt kérdés

15 hónapos lesz a kislányom és nem akar fürdeni.már vetkőztetés közben elkezd sírni a kádban pedig szinte ordít és az egész teste vörös lesz.most ott tartunk hogy nem bírjuk a kádba se bele tenni.a hajmosásnál ronthattuk el mert szeretett fürdeni.

Mit csináljak hogy ismét megtudjuk fürdeni sírás nélkül?

2018. febr. 17. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Tusolast probaltatok ?

Habfurdok, van olyan hogy belerakod a kadba es zseles lesz a viz ( direkt gyerekeknek ) meg szines, furdoso, hogy felkeltse az erdeklodeset.

2018. febr. 17. 23:39
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Lehet hogy hulyeseg amit irok, de nem azert kezd el sirni mert tudja, hogy jon a lefekves ido? Kiskorombol nekem is egy tok rossz erzes maradt meg amikor elkezdodott az esti rutin csak mert sosem akartam lefekudni, es tudtam, hogy ha megyunk furdeni akkor mar nincs ma jatek ido es csak alvas lesz.
2018. febr. 17. 23:46
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem zavar titeket akkor próbáljatok ki,hogy valamelyikőtök beszáll vele a kádba. És jatszotok vele stb. Biztonságot ad neki,talán az segíthet.
2018. febr. 18. 06:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is csak az volt a megoldás h sok hab, és apa is beül a kádba. Még velem sem hajlandó.

Ebben a a szívás h apa több műszakos. Így van h bizony ordítás van fürdésnél.

A hajmosás még apával is visítós 😧 Nem tudom miért. Soha nem ment a szemébe.... de még a strandon is ordított ha víz érte az arcát, haját😵

2018. febr. 18. 07:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Majd kinövi, én is volt, hogy gyűlöltem, de ha te beülsz mellé vagy apa az sem segít?

Én pl. imádtam apával fürdeni, mert fröcskölt, meg olyankor olyan sok volt a víz - hisz nagydarab férfi -, mint egy medencében :D

2018. febr. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!