Nektek tetszik a Hajnalka név?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 13:34
2/13 anonim válasza:
Igen. 3 Hajnit ismerek és mind szimpi lány.
3/13 anonim válasza:
Igen. De csak így hogy Hajnalka, a Hajni becézés nem. Illtve a nagynéném is Hajnalka és nagyon rossz indulatú, alkoholista nő szóval rossz emlékeim vannak róla
4/13 anonim válasza:
Nekem személy szerint sem a Hajnalka, sem a Csilla, de az Ildikó név nem tetszik (a tiszteletet meghagyva a nevet kitaláló író/költőknek). Hajnalka esetében ez a becéző toldalék minden tiszteletreméltóságot elvesz, kislánykának tünteti fel a hordozóját.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom Hajnalkának nevezni a gyermekem, sőt még csak 5 éves tervben van. Mindig is semleges volt ez a név, de most megtetszett. Kíváncsi voltam a véleményekre.
2018. febr. 17. 13:55
8/13 anonim válasza:
Nem. Szörnyen régimódi. Olyan panelfodrász vagy macskásnő név.
9/13 anonim válasza:
Átlagos név, de én nem adnám, mert eddig csak olyan Hajnalkákat ismertem, akik sajnos nagyon irritálóak.
10/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, és felénk ritka is furcsa módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!