Melyik nevet valasztanad?
Várhegyi Zonera Léna
Várhegyi Zonera Véda
Várhegyi Zonera Míra
Várhegyi Zonera Lia
Várhegyi Zonera Olina
Várhegyi Zonera Hadassa
Várhegyi Zonera Elina
Várhegyi Zonera Oana
Pártolom a névadás változatosságát.
De a Zonera nagyon nem tetszik. Olyan, mint valami földrajzi megnevezés és semmi lágyság nincsen benne.
De tényleg a Léna a legjobb hozzá.
Nem tudom miért gondolta itt bárki hogy a kérdező véleményt kért. Hol láttátok a kérdésben mert én sehol... Mellesleg a 21. században illene már elfogadni ha valaki gyereke nem Levike lesz vagy Anna mert igenis divatosak a különleges nevek akár tetszik akár nem. Amíg nem a te gyereked addig nincs is hozzá sok közöd a sajátját meg mindenki úgy nevezi el ahogy akarja. Kezdődhet a lepontozásom. ;)
Kérdésre visszatérve: nekem ezek a verziók tetszenek:
Zonera Léna, Zonera Elina :)
Drukkolok hogy kislány legyen!
Legyen ZONGORA annak van értelme :D
Előbb csináljátok meg.
13, néha jó lebeszélni az embereket a baromságokról.
Egyébként ezerszer Levike vagy Anna mint egy ritka de pocsék betűhalmaz....tudod ha egy név ritka annak oka van: qrva ronda ezért kevesen választjak. A ritka név NEM erény, hanem arról tanúskodik, hogy nem sokaknak tetszik tehát a közízlés szerint nem szép. A közízlés pedig igenis fontos AZOKNAK akik gyakorin szavaztatják meg a nevet.
Szóval ez a "különleges nevet akarok de véleményezzétek legyszike" egy ostoba ellentmondás!
"tudod ha egy név ritka annak oka van: qrva ronda ezért kevesen választjak. "
Vagy csak nem figyelt fel rá a sokaság. A mai tucatnevek is egyszer ritkák voltak. Mint ahogy a régi gyakori nevek most azok.
Szóval óriási hülyeséget írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!