Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet valasztanad?

Melyik nevet valasztanad?

Figyelt kérdés

Várhegyi Zonera Léna

Várhegyi Zonera Véda

Várhegyi Zonera Míra

Várhegyi Zonera Lia

Várhegyi Zonera Olina

Várhegyi Zonera Hadassa

Várhegyi Zonera Elina

Várhegyi Zonera Oana

2018. febr. 13. 01:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%
Csak én nem értem, hogy minek keresgélsz ilyen határozottan nevet, ha még útban sincs a gyerek?
2018. febr. 13. 09:01
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Pártolom a névadás változatosságát.

De a Zonera nagyon nem tetszik. Olyan, mint valami földrajzi megnevezés és semmi lágyság nincsen benne.

De tényleg a Léna a legjobb hozzá.

2018. febr. 13. 09:04
 13/23 anonim ***** válasza:
24%

Nem tudom miért gondolta itt bárki hogy a kérdező véleményt kért. Hol láttátok a kérdésben mert én sehol... Mellesleg a 21. században illene már elfogadni ha valaki gyereke nem Levike lesz vagy Anna mert igenis divatosak a különleges nevek akár tetszik akár nem. Amíg nem a te gyereked addig nincs is hozzá sok közöd a sajátját meg mindenki úgy nevezi el ahogy akarja. Kezdődhet a lepontozásom. ;)

Kérdésre visszatérve: nekem ezek a verziók tetszenek:

Zonera Léna, Zonera Elina :)

Drukkolok hogy kislány legyen!

2018. febr. 13. 09:31
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Ha kérdez, véleményt kér. Ennyi. És mellesleg nem ez az első kérdése, és idétlenebbnél idétlenebb ötletek:))
2018. febr. 13. 09:33
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
A Zonerához nem tudok mit hozzáfűzni....de a második nevek közül nálam is abszolut befutók a Léna, Véda, Míra, Lia. Nagyon tetszenek. A Véda már nagyon rég óta, de nem mertem bevállalni a lányomnak, úgyhogy egyszerűbb nevet kapott, és nem ezek közül, de másodjára még a Lénát lehet, hogy kiharcolom a férjemnél :D
2018. febr. 13. 09:36
 16/23 anonim ***** válasza:

Legyen ZONGORA annak van értelme :D

Előbb csináljátok meg.

2018. febr. 13. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:

13, néha jó lebeszélni az embereket a baromságokról.

Egyébként ezerszer Levike vagy Anna mint egy ritka de pocsék betűhalmaz....tudod ha egy név ritka annak oka van: qrva ronda ezért kevesen választjak. A ritka név NEM erény, hanem arról tanúskodik, hogy nem sokaknak tetszik tehát a közízlés szerint nem szép. A közízlés pedig igenis fontos AZOKNAK akik gyakorin szavaztatják meg a nevet.

Szóval ez a "különleges nevet akarok de véleményezzétek legyszike" egy ostoba ellentmondás!

2018. febr. 13. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:
A különleges nevek divatossága a saját agyszüleményed 13. A divatos az, ami elterjedt! A "divatos különlegesség" konkrétan oximoron.
2018. febr. 13. 11:55
 19/23 anonim ***** válasza:

"tudod ha egy név ritka annak oka van: qrva ronda ezért kevesen választjak. "

Vagy csak nem figyelt fel rá a sokaság. A mai tucatnevek is egyszer ritkák voltak. Mint ahogy a régi gyakori nevek most azok.

Szóval óriási hülyeséget írtál.

2018. febr. 13. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Hidd el iskolában zokni lesz. De a te gyereked úgy teszed tönkre ahogy akarod
2018. febr. 13. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!