Van itt olyan akinek a pár hónapos babájának volt babysittere?
Én unokabátyámék kislányára vigyáztam 3x8-9 órát egy héten rendes órabérrel.
De védőnő szakon tanultam, tehét volt csomó gyermekes tárgyunk (gondozástan, lélektan, elsősegély, ilyesmik) így 100%-ban rám merték bízni a lánykát.
Én külföldön lakom, de mi úgy kerestünk dadust, hogy beszéltem a helyi orvosi fősikola nővér/védőnő szak vagy kar (itt kicsit máshogy van) dékánjával és ő ajánlott végzős diákokat, és a lány aki jött hozzánk be is számíthatta gyakorlatnak azt a 3 hónapot. De végül maradt velünk.
3 hónapig ingyen dolgozott mert ez volt a nem fizetett szakmai gyakorlata, utána viszont felvettük részmunkaidőre.
Még annyit mondok, hogy nagyon meg voltam elégedve vele. Rengeteget segített, főleg a szaktudása az ami megnyugtatott, mert mindig rendelkezésre állt.
Azt nem tudom, hogy sikerült pontosan kibuliznia, hogy ez a 3 hónap beszámítson, ezért az ingyen munkára senki se számítson. De ha végig fizetni kellett volna akkor is ezt választottuk volna. Ha tudsz keress hasonló diákokat :) Akár olyat is akinek már megvan a gyakorlata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!