Ugy, hogy 24bol 24et itthon vagyok megeri gellakkot csinaltatni?
Figyelt kérdés
Ferjemnek oly mindegy o szeret igy is ugy is :D Jovohetre szeretnek idopontot kerni az Idealba mivel mar nagyon regen voltam. Szemoldokot szoktam szedetni meg festetni, ez alap. A kormunknel szerintem az, hogy le legyen vagva, formara reszelve, ne legyen koszos. Nem tudom, megeri-e a 9 honapos lanykammal. Kb heti 1x mozdulunk ki az auchanba. Szeretnek valami plusz szolgaltatast is, kicsit kenyeztetni magam. Mit ajanlotok? Megeri a gellakk? Vagy inkabb masszazs? Ti mit szoktatok kerni?2018. febr. 9. 15:07
11/11 A kérdező kommentje:
Havyjatok, biztos faraszto napja volt azert kotekszik :D vegul csak a szemoldokfestes mellett dontottem majd a keresztelore megcsinaltatom :)
2018. febr. 9. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!