Ennyi pénzre vállalnátok gyereket?
27 és 28 évesek vagyunk, 8 éve együtt vagyunk, 4 éve együtt élünk, a kapcsolatunk remek, mindketten vágyunk már gyerekre.
Az anyagiak:
- Van saját lakásunk, pár hónapja vettük, de 10 millió hitelt fel kellett venni hozzá, havi 100-es adagban törlesztjük elvileg 10 évig.
- A párom nettó 350-et, én nettó 170-et keresek (plusz 30 ezer cafeteria). (Én vagyok a nő.)
- A lakásra ráment kb. minden megtakarításunk, de azért megint elkezdtünk félrerakni, most kb. 400 ezer forintunk van összesen a bankban. Minden hónapban pozitívra jövünk ki bőven, tehát ez várhatóan emelkedni fog minden hónapban legalább 100 ezer, de inkább több forinttal.
- Esküvő nyáron lesz, arra persze kell költeni, de valószínűleg vissza is jön az összes a rokonoktól.
Ti így belevágnátok most a babaprojektbe, vagy még várnátok, hogy még stabilabb legyen az anyagi helyzet?
"10es te mennyire primitív egy majom vagy. Csak mert másnak xar"
Nem számít, csak azt vártam hogy kitöröljék a választ. A munkám az ilyen feszültségoldalak felmérése.
Köszönöm! :)
Igen.
Mi ettol joval kevesebbol eltunk, elunk most mar gyerekkel es megvan mindenunk csak oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!