Az az egy rekesz belül 3 részre van osztva.
Olyan "dagadtnak" tűnik a táska. Meg nem tudom, hogy elég-e, hogy csak 4 bogyó van a talpán, nem egy vastag, merev alja van. Vagy nem muszáj annak lennie?
Nagyon kérlek ne érts félre, nem piszkálódásból kérdezem, csak valamit nem értek. Elsős gyereknek keresel iskolatáskát februárban, biztos volt eddig is táskája, azzal mi a baj, hogy fél év használat után cserélni kell?
Nekem még nem iskolás a gyerekem, viszont már ezelőtt is olvastam hasonló kérdést, akkor is megfogalmazódott bennem ez a kérdés, csak nem tettem fel. Szóval iskolába megy szeptemberben, kap egy táskát, és februárban másik kell, de miért?
Mert elnézve ezeket a táskákat nem mondhatóak épp olcsónak.
De hogy válaszoljak is; sokan a Herlitz táskákat dicsérik, nem tudom, hogy annak milyen az alja.
Én inkább ezt venném:
Ha ez nem tetszik, akkor nézz szét a Bagmaster honlapján. Nagyon jó táskáik vannak. Strapabíró, szuper minőség, praktikus, jól kihasználható (tapasztalatból mondom, mindkét gyerekünknek innen van, évek óta semmi baja egyik táskának se)!
Köszi a válaszokat.
Igen, csak most megy suliba, és legalább 2 évre vennénk táskát, nem szeretnék félévente újat venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!