Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti szoktatok inni gyerek mellett?

Ti szoktatok inni gyerek mellett?

Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Meg is mire gondolt volna ha nem alkoholra? Amugy miert van mindenki lepontozva?
2018. febr. 3. 00:56
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Sőt szilveszterkor mamanal volt, mi meg elmentünk reggelig bulizni és inni!
2018. febr. 3. 06:58
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Mivel nem írta oda, hogy mit így simán lehet bármire gondolni.

Gyerek mellett esetleg ritkán egy pohár bor vagy sör.Bár nem mindegy mekkora a gyerek.A 11 éves mellett már jobban el merem engedni magam, a 8 hós mellett nem.

2018. febr. 3. 07:43
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Én nem merek inni. Tegnap este meg voltunk hívva egy születésnapi buliba, el is mentünk, nagyon jól éreztük magunkat, de nem mertem inni, csak egy deci pezsgőt. Jól tettem, mert rohanni kellett haza a 15 hós fiamhoz, mert vígasztalhatatlanül sírt. Bármikor történhet bármi a kicsivel, és mi vagyunk érte a felelősek. Én inkább hanyagolom az alkoholt.
2018. febr. 3. 12:06
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Most babát várok, így nem. De amúgy alapesetben simán iszok, nem iszom magam seggrészegre, hogy gondot okozzon. 3 boroskóla szokott lenni a max, nincs tőle probléma... Attól, hogy gyereke van az embernek, nem azt jelenti, hogy roló le, függöny el, és mint ember, szűnj meg létezni, mert sikan így értelmezik....
2018. febr. 3. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
Én azért nem, mert bármi történhet a gyerekkel ami miatt kocsiba kell ülni. Ha lennének nagyszülők akiknél ott aludhat, az más lenne. Így nem.
2018. febr. 3. 13:14
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

Ha alkoholra vonatkozik a kérdés, akkor a válaszom az, hogy néha, keveset. Nyáron egy fél doboz sört mondjuk (egy egészet nem is tudok meginni, mert nagyon lassan iszom, kb mire a felét megiszom, már megdöglik), vagy egy jó hideg fröccsöt, ha meleg van. Most télen sokszor ittunk este forralt eperbort a férjemmel, de ezt akkor, amikor már aludtak.

Így, hogy a gyerekekkel vagyunk, még sosem ittunk akkora mennyiséget, hogy akár csak a becsípésig eljussunk, de gondolom ez egyértelmű.

Azt, hogy bárkivel bármikor történhet bármi, nem tudom, miért befolyásolja a kis mennyiségű alkoholfogyasztás, ezt nem is értettem, hogy jött ide. Egy pohár sörtől nem változik meg az ember viselkedése, ítélőképessége, szerintem még a reakcióideje sem, úgyhogy ha bármi baj történne, ugyanúgy tudnám tenni a dolgom ennyi után, mintha nem fogyasztottam volna alkoholt.

2018. febr. 3. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Jaaaa, közben írta valaki, hogy kocsiba kell ülni. Na, így már értem, meg azt is, hogy engem ez miért nem befolyásol, nem is tudok vezetni :D
2018. febr. 3. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, 2-3 hetente egyszer néha jó volt kicsit kiengedni a gőzt, de nem részegre ittam magamat mert az már nem jó. De most hogy újra babát várok a 13 hónapos lányom mellett igy nem iszok mert nem akarom mérgezni őt.
2018. febr. 3. 15:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Talán ha évente kétszer kóstolok bele vmi alkoholosba. Egyébként nincs autónk, ha kell, taxival járunk olykor ügyeletre, szóval nem ezért, de a mentes gyümölcsleveket jobban szeretem :)
2018. febr. 3. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!