Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a neve gyermekednek és...

Mi a neve gyermekednek és mennyire gyakori a neve felétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy mennyi idős a gyermeked, mi a neve és a korosztályában illetve a nála idősebbeknél és fiatalabbaknál mennyire gyakori a ti környéketeken?
2018. febr. 1. 18:36
1 2 3
 11/22 p.szabina1223 ***** válasza:
84%
Réka a lányom, ami szerintem egyre gyakoribb név, ennek ellenére a közvetlen közelemben, a mi környékünkön egyet sem ismerek.
2018. febr. 1. 20:18
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Alexnak hívják. Van ilyen nevű osztálytársa. A szomszéd kisfiát is így hívják. Szóval ahhoz képest, hogy azt hittem annak idején milyen ritka név....

10 éves.

Lányom 10 hónapos. Vivien. A nagyobbak közt van több ismerősöm ilyen névvel. Illetve egy ismerősöm kislánya kapta második névnek.

2018. febr. 1. 20:20
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Boldizsar, abszolut nem ismerunk a kornyeken, a frjemnek volt az altalanos iskolaban evfolyamtarsa, de ennyi.
2018. febr. 1. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Kisebbik lányom nekem is Réka. Nagyvárosban lakunk, egyetlen Rékát sem ismerek. Emma a nagyobbik, most költözött a szomszéd tömbbe egy Emma nevű kislány, többet nem ismerek. Pedig mindkét név nagyon gyakori.
2018. febr. 1. 20:46
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Helèna a 4 hónapos lányom neve! Nem ismerek senkit ilyen névvel! A védőnőnek sem volt még ilyen nevű gyereke, pedig Pesten lakunk! 😊
2018. febr. 1. 20:58
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Noémi, 8 éves, egy csoporttársát hívták még így, a többi Noémi, akikkel találkoztam az évek alatt, felnőttek.

A kicsi Tamina, 17 hónapos, és senkit nem ismerek rajta kívűl ezzel a névvel.

2018. febr. 1. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:
78%

A nagy Krisztián, 10 éves, egyedül bölcsiben járt együtt ugyanilyen nevű gyerekkel, oviban és suliban nincs Krisztián nevű osztálytársa, és ismerősök gyerekei között sincs.

A kicsi Alex (Alexander), 2 éves, személyesen csak egy ilyen nevű gyereket ismerek, de ő már nagyobb, 6-7 éves körül van. Bölcsis csoportjában sincs több Alex rajta kívül.

2018. febr. 1. 21:26
 18/22 anonim ***** válasza:
67%
Bálintom van, 2 éves. 2 másikat ismerek, egyik kisikolás, másik fiatal felnőtt.
2018. febr. 1. 23:48
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

A lányunk Olívia.

Egyáltalán nincs ilyen nevű ismerős, de ovistárs sem, bár mi Svájcban élünk.

Sokszor még mindig nem tudom, hogy hivatalban az ügyintéző férfi-e vagy nő, mert sok férfinak is olyan "nőies" a neve.

2018. febr. 2. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
79%

Boglárka 1 éves

Én nem ismerek rajta kivűl senkit akit igy hivnak.

2018. febr. 2. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!