Rita, Paulina, Szilvána, Eugénia, Szágrárió, Violetta, Angéla, Inez, Izabella és Penelopé nevekről vélemények?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 18:21
21/27 anonim válasza:
Az Izabella tetszik a legjobban (mondjuk az Iza becézése az irritál, de az már más tészta), imádom ezt a nevet.
Ami még tetszik az a Penelopé.
Az Angéla, Inez, Violetta, Paulina, Rita pedig elfogadható.
A Szilvána és a Szágrárió pedig egyáltalán nem tetszik, az Eugéniáról pedig nincs véleményem. Nem adnám a gyerekemnek, viszont úgy konkrét bajom nincs vele.
22/27 p.szabina1223 válasza:
Rita, Izabella, Violetta vállalható kategória.
Az Inez, Angéla sóval elmegy.
A többi borzasztó, különösen a Szágrárió *-* Soha nem halottam még, mondjuk nem kár. Remélem, nem anyakönyvezhető.
24/27 A kérdező kommentje:
Szágrárió, szentségház spanyolul.
2018. jún. 22. 22:17
25/27 anonim válasza:
Gyerekek. Ez nekem fáj. Én Szilvána vagyok, és mindenki azzal jö hogy uu Szilva. Hah. És nincs mexikói hangulata se.
26/27 anonim válasza:
A Szilvánát Szilvinek becézik? Szereted egyáltalán, ha becéznek? Soha nem találkoztam még senkivel akit így hívnak.
27/27 anonim válasza:
Én anno “ismertem” (tudtam, ki az) Szilvánát, akkor azt hittem én is, hogy Szilvia, de tényleg így hívták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!