Ezen az oldalon miert kotnek bele mindenbe az anyak? Miert szapuljak a masikat, ha csak egy kis lehetoseget latnak erre?
Figyelt kérdés
2018. jan. 28. 11:33
1/18 anonim válasza:
Mert álszentek. Ha megnézed minden olyan kérdésnél, aminél a kérdező beleszol más életébe, ugranak a válaszolok, hogy semmi közöd hozzá, foglalkozz a saját életeddel, de amint alkalom adódik ra, ők az elsők, akik osztják át észt. Ilyen a magyar mentalitás.
2/18 anonim válasza:
Az anyák inkább tanuljanak meg viselkedni, mert az nem az erősségük. Elképesztően pofátlanok, már rosszul vagyok tőlük ha meglátok egyet ahogy túrja magát előre a gyerekével, keresztül mindenen és mindenkin.
3/18 anonim válasza:
Itt rengetek elkeseredett nő van, aki csak arra vár, hogy itt élje ki magát. Számomra teljesen mind1, hogy ez egy anonim oldal, úgy vélem nincs jogom bárkit is minősíteni, megsérteni.
4/18 anonim válasza:
Hát miért? Az összes, fórumon chaten ez megy, ráadásul itt súlyosbítva van az anyuka egy bőgő csecsemővel, plusz egy halom szülés utáni hormonnal. Az lenne fura ha nyugodtan tudnának beszélgetni.
5/18 A kérdező kommentje:
Pl kiirtam egy kerdest, hogy segitseg nelkul hogyan mozdulhatnek ki a ferjemmel kettesben. Ferjem helyett azt a szot irtam, hogy apa, mert mi anyazzuk/apazzuk egymast..erre mar a negyedik oldalon oltogat egy no, hogy a ferjem vigyazzon a gyerekre amig az apukammal kimozdulok. Es nem veszik eszre magukat. De tudnek meg tobb ilyet mondani.
2018. jan. 28. 12:51
6/18 anonim válasza:
Mert unatkoznak.
Ha tudnád én mit kaptam azért, mert nem tudtam szoptatni. Biztos utálom a gyerekem, hogy tápszerezem. :OOO
Én már csak röhögni járok fel ide..
7/18 anonim válasza:
Nem szóltam volna be neked, de szerintem is gáz "apázni", ez van, van akinek ez furán, hülyén hangzik.
8/18 A kérdező kommentje:
Na már megint.. elhúznál melegebb éghajlatra és foglalkoznál a szuper életeddel? Neked amúgy nem tök mindegy minek hívjuk egymást? Hál istennek úgysem ismersz.. lehet továbblapoznod.
2018. jan. 28. 13:55
9/18 A kérdező kommentje:
Nem szóltam volna be neked -》 ha lenne egy kis eszed, akkor tényleg nem. Szia! Továbbiakban neked nem válaszolok!
2018. jan. 28. 13:56
10/18 anonim válasza:
Alapbo rosszindulatu hozzáállás miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!