Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is minden áldott nap hulla...

Ti is minden áldott nap hulla fáradtak vagytok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
igen, mivel a férjem semmit nem segit be a gyereknevelésbe plusz mindig a lelkembe gázol, durván beszél velem, rettentő lekezelően - teljesen el vagyok keseredve már. :( 1 éves múlt a babám és a tesóval is terhes vagyok. ki lehetne birni a fáradtságot ha lelkileg nem bántanának. de majd csak egyszer én is boldog leszek, csak forditva kellett volna hogy történjen minden, először egy társ aki tényleg szeret és utána a gyerekek - nagyon félek. :(
2018. jan. 27. 20:39
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Nem bántásból, de egy lelki erőszakot alkalmazó partner mellett miért vállaltál még egy babát? A gyerekeknek se tesz jót, ha feszült légkörben vannak.

2018. jan. 27. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
45%

Szerencsénk volt, az első néhány hetet leszámítva végigdurmolta az éjszakákat. 7-8 órát simán lehetett aludni mellette.

Mondjuk én a szüléssel szívtam meg, hetekig tartott a fizikai felépülésem, a kórházban meg "csodámra jártak" a rezidensek, mert elég ritka komplikációkat mutattam fel. Így a család átvette a baba gondozását az első hetekben. Mire be tudtam én is szállni, addigra átaludta az éjszakát, úgyhogy durva fáradtságra nem is nagyon emlékszem, pedig már 3 éves elmúlt.

2018. jan. 27. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

11-es vagyok

kedves 12-es

mert biztam benne hogy megváltozik mert sokszor egészen másként viselkedik, de úgy látszik hogy kétszinű és nem értem miért ilyen igazságtalan az élet. :( csak reménykedni tudok hogy nem kell sokat várnom és boldog leszek mert nagyon nehéz igy gyereket nevelni, a gyomrom szorul már össze. :(((

2018. jan. 27. 20:52
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
14-es, az egy dolog, hogy lefekszel ezzel a visszataszito pasival, de hogy meg nem is vedekezel...Nem ertem az ilyen noket.
2018. jan. 27. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Mar visszamentem dolgozni, reggel rohanás, beesunk az oviba, en rohanok dolgozni, bevásárlás, gyerekert delutan, haza, otthon kozos jatek, fozes, lomolas, esti rutin....ez egesz heten.

Hetvegen nagyobb takaritas, fozes, kozos program vagy csaladlatogatas, en is hulla vagyok minden estere.

2018. jan. 28. 12:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezt olvasd vegig, 14-es: [link]
2018. febr. 1. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!