Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vennnétek a pénzből?

Mit vennnétek a pénzből?

Figyelt kérdés
Nem rég volt a kislányom keresztelője, pénzt kaptunk a keresztszüleitől, pontosabban 65.000ft-ot, mivel a pénzt elraktam szeretném beváltani ajándékra és egy arany karláncra gondoltam de még messze az idő hogy hordja, és még ezenkívül egy szülő karos triciklire gondoltam, szerintetek ez jó ötlet?? Esetleg ki mit ajánl??
2018. jan. 8. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Valamit biztosan vennék, fülbevalót, láncot pl., ami maradandó. Nem játékot vagy ruhát, amit kinő. Az aranyékszerről 60 év múlva is fogja tudni, hogy azt keresztelőre kapta (bár a k.szülők helyében én tuti inkább ilyesmit veszek, nem csak egy borítékot adok, de mindegy). Szóval vennék vmi maradandót (kb 20e), a többit pedig eltenném, ha van számlája, vagy a vánkosba, ki hol gyűjti a gyereknek a pénzt.
2018. jan. 8. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
35%
A probléma az, hogy ha ékszert is veszel, azt nem a keresztelőjére kapja nem is a keresztéktől. A pénzt ugyan ők adták rá, de hazugság ilyen értelemben az, hogy tőlük van a keresztelőjére!
2018. jan. 8. 19:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez az hogy maradandó ajándékot szeretnék neki vásárolni mert bár tényleg gyűjtök neki havi 14.000 ft-ot de itthon és a pénznek az értéke csökken, és mivel minden van már a keresztszülők nem tudtak olyan ajándékot venni mert szerintük fülbevaló ruhák, játékok vannak! Bár tudom hogy nem ők vették illetve választották ki de ha majd olyan idős lesz hogy hord majd ékszereket akkor elmondom neki hogy ez mégis az ő ajándékok! Mert hiába mondom én az össze gyüjtött pénzbe a keresztszülők tettek x összeget annak szerintem nem sok értelme van! :(
2018. jan. 8. 21:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Biztosan nem vennék Neki ékszert, még aranyat sem.

Nekem arany fülbevalóm volt kis ovis koromtól, aztán kiderült, hogy pikkelysömörös a bőröm, nem bírta a fülbevalót, semmilyet, még az aranyat sem.

De így felnőttként egyáltalán nem is tetszenek az ékszerek, nem sajnálom, hogy anyukámék nem erőltették.

Mi van, ha a kislányodnak sem lesz szüksége rá? Nem fogja szeretni? Ablakon kidobott pénz.

2018. jan. 29. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!