Gyerek mellett többé nem aludhatom ki magam? Akik imádtak nagyokat aludni, hogy viselték a babázást?
Imádok hatalmasakat aludni. Nehezen kelek reggelente, általában számolom vissza a napokat a szabadnapomig, amikor 9-10-ig is aludhatok.
Azt mondogatják nekem, hogy ha gyerekem lesz, örüljek, ha 1-2 órát tudok majd egyhuzamban aludni, és ha nagyobb lesz, akkor se fogok tudni aludni reggel hétvégén sem, mert a gyerek úgyis már 7kor kukorékol.
Ti sem tudtátok kipihenni magatokat, amióta anyák vagytok?
A 8 óra alvás meglesz egy idő után. Hogy mennyi lesz az az idő, azt nem tudom, de nálunk 3 hónapos korától átaludta az éjszakát.
Inkább azért nem alszom sokat, mert semmi tartalmasabb szórakozási lehetőséged nincs egy gyerek mellett, így ha lefekszik este, akkor kezdünk a férjemmel magunkkal valamit. (Játékra, olvasásra, filmre is értem, nem csak a szexre.) Persze ebből az lesz, hogy soká fenn maradunk, a gyerek meg kel 7-kor, hétvégén is.
Csak tudnám,mi 16%-os a válaszomon! Undorító,ami itt megy, az utolsó,hogy válaszoltam bárkinek is,hiába tettem jó szándékkal.
Kívánom a lepontozóknak, sose élvezzen nagyobbat...
A dolog gyerekfüggő!
A fiam általában éjszaka 3kor alszik el és szinte egész délelőtt alszik. Sok mindent kipróbáltam, hogy átszoktassam, de eddig eredménytelenül. Nagyon nehéz, testileg nem vagyok fáradt, de lelkileg igen.
A barátnőm kislánya 8kor már alszik, reggel 4kor kel. Nehéz ügy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!