6 hónapos baba kaphat szálkamentes nem csípős halászlevet?
Bármit kaphat, van akinek ilyenkor már pacalpörit adnak, más kérdés hogy jó-e neki...
Ha jót akarsz neki nem adsz ilyeneket meki még sokáig. Zsíros, fűszeres, ráadásul a hal allergén is. Egyáltalán nem való babának. Ráérsz még bőven, nem vetseny, viszont remekül tönkrevághatod vele eg3sz életere az emésztését.
Anno az én 4 hós pici lányomnak nagypapa jó csípős paprikás krumplit adott ebédre, míg én elmentem bevásárolni neki
Először kibuktam, de azon kívül hogy uzána jó 4-5 órán át aludt, más baja nem lett.
Ma már 10 éves nagylány! :) nincs ételérzékenysége
Mégis, elővigyázatosságból esetleg kóstolót adnék, de nem sokat
Sokan szerintem túlságosan komolyan veszik, hogy Jajj mit ehet és mit nem. Kutya baja nem lesz, nekem anyukám 4 hónaposan töltött káposztát adott (a belsejét), mert mondta hogy úgy néztem mikor ették apával, hogy megsajnalt és adott nekem is. És lám, semmi bajom nem lett, elek és virulok és egészséges vagyok. Húgomnal aztán még bátrabb volt, ő neki is adott ilyen-olyan kaját, nem a netet böngészte, hogy Jajj most ezt szabad-e vagy sem. Egyikünknek se lett semmi baja.
Nyugodtan adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!