Szerintetek szép név a Natália?
Figyelt kérdés
A megszületendő kislányomnak szeretném ezt a nevet adni. A vezetéknevéhez tökéletesen passzol és a jelentése is nagyon tetszik. És a becézése is nagyon tetszik 😀. Mi a véleményetek róla? Ha ismertek Natália nevű lányt, milyen a személyisége?2018. jan. 3. 16:10
2/11 anonim válasza:
Szép név, de a névnek semmi köze a személyiséghez!
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem van a személyiséghez köze. Van sok egyforma nevű ismerősöm ès hasonló a humoruk, az életfelfogásuk.
2018. jan. 3. 16:26
5/11 anonim válasza:
Szép. Két ilyen nevű lányt ismerek. Mindketten szépek, kényesek, az egyik okos a másik butcska.
6/11 A kérdező kommentje:
És van egyedi becézés, amit ti találtatok ki?
2018. jan. 3. 17:01
7/11 anonim válasza:
Én egy Natit ismerek, nagyon szép maga a név, nekem is tetszik, de a kislány csúnyácska.
8/11 anonim válasza:
Én egy Natáliát ismerek, csak rossz emlékeim füződnek hozzá. Egy suliba jártunk, már alsóban lopott az osztálytársaitól, sokat káromkodott kicsiként is. 15 évesen szült, most 26 éves és hat gyereke van.
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név. Egy Natália nevű lányt ismertem, sokan dicsérték, hogy milyen szép neve van.
Viszont tényleg nem fogja a neve befolyásolni a személyiségét. Én is sok egyforma nevű embert ismerek, vannak köztük hasonló és nagyon különböző természetűek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!