Jó név manapság egy kisfiúnak a Pongrác?
Figyelt kérdés
Nekem mindig is nagyon tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy manapság mennyire adják gyakran ezt a nevet (remélem annyira nem), és hogy az emberek szerint milyen hangzása van.2008. okt. 25. 20:02
1/8 anonim válasza:
Nem túl gyakori, nekem tetszik. Nem jut róla eszembe semmi gúnynév. szerintem teljesen jó. Hátránya, nem nagyon lehet becézni, bár a babákat nem a nevükön szokták becézni, hanem kismackó, maszat stb. :)
2/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem jó név! Pongi-nak is lehet becézni például, de hát majd apuka-anyuka eldönti úgy is!
Egyátalán nem túl gyakori név!
Minden jót!
3/8 anonim válasza:
Pont ezt akartam irni...Pongi,Pongika..tök jól lehet becézni....szép név szerintem!!!!!!!!!!!!
4/8 anonim válasza:
Soha senkit nem ismertem, akit így hívtak volna. De szerintem aranyos név :)
5/8 anonim válasza:
Hát régóta nem hallottam.Èn biztosan nem adnám a sajátomnak.
De ne mások döntsék el helyetted.Ha a Pongra´c tetszik akkor nevezzétek így.Gratula.
6/8 anonim válasza:
ha tetszik add neki ezt... Úgyis változnak a trendi nevek, mire iskolába megy, lehet, hogy mindenkit Pongrácnak meg Szervácnak fognak hívni.
(nekem amúgy a jóbanrosszban jut róla eszembe, abba mondják mindig hogy pongrác úr... vagy ki)
7/8 anonim válasza:
A Szomszédok c. teleregény egyik kisfiúját hívták így:) Én nem adnám, de annyira nem rossz, nem túl gyakori.
8/8 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyos név, becézni sem muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!