Pozitiv lett, ez normális? Felek sok rosszat hallani
Igen, vegyel NORMÁLIS magneziumot. Tehat ne magne b6ot..
Magnosolv, magnesium citrici-íratható receptre úgy olcsóbb is (sztem a legjobb felszivodasu eleg belole 2szem ha gorcsolsz nem kell 3x2 mint a magneb6 )
Esetleg magnerot.
Szia! ELőször is gratulálok!
Másodszor meg: NYUGI!!! HA a tüsszentéstől, meg orrfújástól elvetélnének a nők, már rég kihalt volna az emberiség...
Orvoshoz mehetsz, de valószínűleg petezsákot fog látni csak, visszahív 2-3 hét múlva, akkor lesz szívhang is.
Én 12-14 órában dolgoztam pultosként, semmi bajom nem volt (37. hétig).
Az antibiotikumot jól tetted, hogy abbahagytad, de egyeztess az orvossal, aki felírta.
Boldog, nyugodt babavárást!
Gratulálok!
Mikor volt az utolsó menstruációd elsô napja? Onnan tudod kiszámolni, hány hetes vagy. A 6. hét elôtt fölösleges orvoshoz menni, sokat nem lát még és csak visszahív.
Az elején nekem is volt hasszurka, meg is voltam ijedve, hogy ez most mi, es mikor múlik el. Teljesen normalis, azert van,mert a szervezeted a megszokott mensihez készül (ne), de nem fog megjonni. Azóta elmúlt, és tegnap este a visszajött a szurka, viszont tudom, hogy mi miatt van, és hogy ez is teljesen normalis.
Fölösleges elmenni 6het elott dokihoz, csak elkeri a penzt, meg nem fog latni sokmindent. 12+3 hetes vagyok ma :)
Mindegyik terhesvitamin jó.
De most a legfontosabb a folsav a rendellességek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!