Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pozitiv lett, ez normális?...

Pozitiv lett, ez normális? Felek sok rosszat hallani

Figyelt kérdés
Pozitív lett a tesztem!Nagyon Boldog vagyok!Az alhasam mintha szurkalódna,néha nyilalgatna,ez normalis?Decemberben mar nem menstruáltam igy gondoltam veszek egy tesztet.Pár tünet meg van 🙂remelem minden rendben lesz.Orvoshoz mehetek egyből már?🙂Állómunkat végzek napi 11 óra szaladgalas,csinaljam nyugodtan?Illetve beteg vagyok..antibiot kell szednem lealltam vele egyből amint selytettem vagy 2 napit vettem be azaz 6 szemet talan meg 1 et.nagy gond?hapcizni se merek nyugodtan,se orrot fújni🙂Köszönöm🙂

2018. jan. 2. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Igen, vegyel NORMÁLIS magneziumot. Tehat ne magne b6ot..

Magnosolv, magnesium citrici-íratható receptre úgy olcsóbb is (sztem a legjobb felszivodasu eleg belole 2szem ha gorcsolsz nem kell 3x2 mint a magneb6 )

Esetleg magnerot.

2018. jan. 2. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! ELőször is gratulálok!

Másodszor meg: NYUGI!!! HA a tüsszentéstől, meg orrfújástól elvetélnének a nők, már rég kihalt volna az emberiség...

Orvoshoz mehetsz, de valószínűleg petezsákot fog látni csak, visszahív 2-3 hét múlva, akkor lesz szívhang is.

Én 12-14 órában dolgoztam pultosként, semmi bajom nem volt (37. hétig).

Az antibiotikumot jól tetted, hogy abbahagytad, de egyeztess az orvossal, aki felírta.

Boldog, nyugodt babavárást!

2018. jan. 2. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

Mikor volt az utolsó menstruációd elsô napja? Onnan tudod kiszámolni, hány hetes vagy. A 6. hét elôtt fölösleges orvoshoz menni, sokat nem lát még és csak visszahív.

2018. jan. 2. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok hogy irtok sokat jelent köszönöm:) november 20-án volt az utolsó menstruációm,szedek majd. Femibiont az jo? Esetleg ahoz szedjek meg magneziumot? Köszönöm a valaszokat örömmel olvasom :) üdv 25L
2018. jan. 2. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elején nekem is volt hasszurka, meg is voltam ijedve, hogy ez most mi, es mikor múlik el. Teljesen normalis, azert van,mert a szervezeted a megszokott mensihez készül (ne), de nem fog megjonni. Azóta elmúlt, és tegnap este a visszajött a szurka, viszont tudom, hogy mi miatt van, és hogy ez is teljesen normalis.

Fölösleges elmenni 6het elott dokihoz, csak elkeri a penzt, meg nem fog latni sokmindent. 12+3 hetes vagyok ma :)

2018. jan. 2. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Mindegyik terhesvitamin jó.

De most a legfontosabb a folsav a rendellességek ellen.

2018. jan. 2. 14:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Normális a hasszurka, én görcsölős voltam és nekem jó volt a magneB6 napi 3x1 szemet szedtem, illetve én az elején a gravidát szedtem, attól nagyon rosszul voltam annyit hánytam, 8 hetesen kiszáradással kórházba kerültem, ott mondta a doki, hogy valószínű a gravida okozza, azt abbahagytam és elmúlt a hányás, utána kezdtem a femjbiont, ami szerintem a legjobb, igaz drága, de megéri :) gratulálok és boldog babavárást. 7hós kislány anyukája
2018. jan. 3. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!