A 15 éves lányom kérheti, hogy harmadik személynél legyen elhelyezve? (jelen esetben a barátnőjénél).
Mi az hogy ott legyen elhelyezve? A barátnője szülei örökbe fogadnák? Vagy hogy? Erről ők is tudnak?
Szerintem nagyon gyorsan ülj le a lányoddal és beszélj vele mi nem jó, biztos neked is változtatnod kell majd.
Szerintem ez egy elég gyerekes viselkedés a részéről! Azt szokták mondani, hogy aki menni akar arra add rá a kabátot! (Vagy valami ilyesmi😃, bocsika)
Szóval tényleg engedd had menjen! Nekem is vokt olyan régebben, hogy jóval késöbb értem haza mint kellett volna.. És ki is lettem zárva a házból! Ha menni akar menjen! Hidd el ott sem fogják sokáig megtűrni ha ilyen! De utána ha haza megy fogd szorosra a gyeplőt! Legyél következetes! Egyszer megtette többször nem! Vagy különben elköltözhet és mehet dolgozni! Akkor majd rájön milyen nagy lány! 😃 Ha jól tudom úgyis csak 16 éves koráig vagy köteles eltartani!
15!
Nem jól tudod. A szulonek ugyanúgy el kell tartania a kiskorú gyereket akkori, ha az nem vele él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!