Hogyan adjam be a kislányomnak a végbélkúpot? Ti hogyan adjátok be a gyerekeiteknek?
Az enyém kapott kúpot, amikor minden szájon át adhatót kihányt, úh nem kéne rögtön leosztani a kérdezőt!
Kérdező, úgy nem fogod tudni beadni neki, h ne vegye észre. Én beadom neki, utána az ölembe ültetem és vigasztalom. Jobbat nem tudok sajnos.
Szerintem egy jó forró fürdő után kellene beadni a még felhevült testébe. Ha elég érettnek tűnik a lányod, meg lehet próbálni, hogy ő dugja be magának, persze úgy, hogy nézed, nehogy elsumákolja vagy rossz helyre menjen.
Nem fáj, csak idegen érzés, olyan természetellenes, hisz onnan kifelé kellene jönnie valaminek.
Megmelengeted a kezeddel a kúpot, hogy kicsit síkosabb legyen a felülete, a forró testében meg gyorsan szétolvad.
Ha nagyon fél, kettévághatod, két vékonyabb darab könnyebben becsúszik.
Még megoldás lehet, hogy guggolás közben adod be neki, mert mikor leguggol, alapból szétnyílik a feneke és kicsit kitágul, így nem kell olyan mélyre nyomni, hisz mikor feláll, kicsit bentebb fog szívódni.
Én határozottan és gyorsan, fürdés után fekvő helyzetben szoktam a 3 évesemnek lázcsillapítót adni ilyen formában. Sokkal kevésbé macerás, mint belediktálni a szirupot, azt visszaköpdösi, nem nyeli le, kitolja a nyelvével.. ha mégis lemegy, simán visszahányja.
Mióta nagy a lányom (most 5 éves), azóta ez már 2 emberek feladat sajnos.
Retteg tőle, utálja, amit meg is értek.
Én nem magyarázkodok előtte, semmi körítés nincs, mert megnyugodni nem fog, csak jobban felhergeli magát, jobb a lehető leggyorsabban túlesni rajta.
Fogom a kúpot, bekrémezem, az apja felemeli a lábait és leszorítja, én pedig bedugom a kúpot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!