Jogos ekkora sértődöttség a menyem részéről? A karácsonyhoz hogy álljunk ezután?
Kb.3 hónapja összevesztünk a menyemmel. Sok dolog volt amivel nem értettünk egyet a gyerekek kapcsán, sokáig nem szóltam, de akkor nálunk töltötték a hétvégét és valahogy kibukott belőlem, elég szabadszájú ember vagyok, és ő is visszaválaszolgatott, így eléggé elfajultak a dolgok, a végén kicsúszott a számon hogy hülye p**csa, a nagyobb unokám ráadásul hallotta. Tudom hogy nem így kellett volna.
Azóta nem szól hozzám, az unokákat nem láttuk. Már próbáltam volna békülni, de elzárkózik.
Üzentem neki, hogy karácsonyra mit vegyünk a kicsiknek, de visszaüzent hogy köszöni megvan minden
Illetve hogy karácsonykor meglátogathatjuk a gyerekeket de nem alhatunk ott. (Ez annyi mintha nem mehetnénk mert 500 km-re lakunk.)
Illetve hogy a férjemet szívesen látja.
Mit tehetnék? Vegyek azért ajándékot? Szeretném ha tőlünk is kapnának valamit az unokák és szeretném látni őket. Hogyan közelithetnék hogy elfogadja
Az unokák láthatásához jogom van, nem?
Ilyenkor azért kicsit örülök, hogy nincs anyósom...
Kezdj egy bocsánatkéréssel, akkor is, ha neked volt igazad. A gyerek előtt akkor sem szidhatod a menyed, ha tényleg hp.
Gondolom nem ez volt az első alkalom, hogy okoskodtál...
Örülj, hogy láthatod az unokáidat és tartsd tiszteletben a menyed kérését.
Jogos a menyed részéről, és korrektek a feltételei
Egy fontos kérdés: a fiad mit szólt a történtekhez
27-nek: egy nagymama korú nő nem biztos hogy állandóan a netet nézi, és pl.nem mobilrólh az én anyukám pl. napi egyszer bekapcsolja a gépet esténként, nekik azért ez más mint a fiatalabb korosztálynak.
Most nézem azóta hogy kérdeztem, azért nem írtam, igaza van az utolsó válaszolónak, az én koromban szerintem az is modern hogy tudom használni ezt az oldalt, nem mindenki próbál a korral haladni.
A vita olyanon pattant ki hogy nekem nem enged dolgokat ő meg megcsinálja. Konkrétan állandóan azzal üldözött hogy ne adjak édességeket, de ő a szemem előtt adott nekik ebéd után csokit, erre tettem megjegyzést ami nem tetszett neki és ebből indult ki, és több dolgot is felhoztam amiben szerintem nem következetes.
Nálam nem akkora szó hogy elhangzik egy ilyen, de ő elég érzékeny meg nem ez a szabadszájú stilus, inkább finomkodó meg öszintén kissé mimóza
A fiam szintén meg van sértődve, de ő beszél velem, de leginkább arról hogy vannak a gyerekek
5 éves a nagy, a kicsi 2 és fél. Lány a nagy a kicsi fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!