Nátán vagy Nátániel szebb szerintetek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 13:50
11/17 anonim válasza:
#8 Én speciel ismerem a név eredetét, jelentését, de biztosan nem adnám a gyerekemnek. Külföldiában, Nathaniel írásmóddal egy fokkal jobb, de az itthoni fonetika borzasztó.
(Egy kivételt tudnék elképzelni, minden rasszista felhang nélkül: ha zsidók lennénk, mert akkor érthető eredet alapján a névválasztás.)
12/17 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak és a kicsinek is nem adod ezt a két nevet . Szó se róla a Nathaniel nekünk is listán van de külföldön élünk és még a kiejtése is más itt .Ha otthon élnék eszembe nem jutna ilyen név a gyerkőcnek .
14/17 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon tetszik, Nataniel jobbam.
15/17 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, de a kettő közül a Nátániel jobb.
16/17 anonim válasza:
Inkább a Nátániel, Nátán és Sátán közt csak egy betű a különbség. Habár ha egy amerikai filmben hallom a Natan vagy Nataniel nevet tetszik, de magyarként nekem túl kihívalkodó és nem szép.
17/17 anonim válasza:
A Nataniel esetleg nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!