Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik ez a babakocsi? Egyszer...

Melyik ez a babakocsi? Egyszerűen nem találom a neten.

Figyelt kérdés
Maxi cosi, három kerekű, hordozóval, meg sport résszel láttam, de hiába írtam be, nem dobta ki. Olyan sokkal összefutottam mostanába, csak kíváncsi voltam az árára, meg hogy mit tud, hogy egy csomó embernek ilyen van,de nem találom.Ja és nagyok a kerekei, felfújhatósak....remélem tud valaki nevet vagy linket...
2010. jún. 2. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Maxi cosi speedi

Maxi cosi mura

esetleg

maxi cosi foray?

2010. jún. 2. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez az.

3/10 anonim ***** válasza:

ez a speedi

[link]

4/10 anonim ***** válasza:

nekem ilyen volt

mura 3

[link]

2010. jún. 2. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:

ez pedig a foray

[link]

2010. jún. 2. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
A speedi jó,van mózes...a Mila-t viszont meg ne vedd...sok kismamát látok 1-2 hónapos babával,aki hordozóban viszi sétálni a kicsit,az viszont übergáz,mert a gerincének nem tesz jót
2010. jún. 2. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha esetleg a murával kapcsolatban érdekel bármi, szivesen megosztom a tapasztalatainkat :-)
2010. jún. 2. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
mennyibe kerülnek ezek a babakocsik?nagyon tetszik valószínűleg ilyet veszek ha meglesz a babám.Amúgy nem baj hogy nincs neki elöl semmi "kar"csak a biztonsági öv?
2010. jún. 3. 10:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Melyikre gondolsz?

A speedinek az új változata sx, azon már van kapaszkodó elől, 70000ft ujonnan a hordozó 39000

a mózes 43000 ft még plussz hozzá

a murának is van kapaszkodója, az sokkal disegnosabb mint a többié, 129000 ft ujonnan

a mózes és hordozó plusszba jön még hozzá az is 100000 körül van még

mi a murával elégedettek vagyunk,nem bánjuk, hogy ennyit áldoztunk rá

2010. jún. 3. 10:14
 10/10 A kérdező kommentje:

a speedi volt azt hisze, nagyon köszönöm a sok linket meg segítséget, most már így könnyebb utána keresni.Biztos nem a murát láttam, mert nem volt olyan kapaszkodója.

köszi mindenkinek még egyszer:)

2010. jún. 3. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!