Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik név szebb?

Szerintetek melyik név szebb?

Figyelt kérdés
Nadin vagy Loretta ?
2017. dec. 11. 17:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha a vezetéknév Lakatos akkor a Loretta tökéletes. Minden más esetben csakis Nadin.
2017. dec. 11. 19:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is a Nadin cigányos!! A megyében ahol élek, konkrétan több ilyet is tudok és egyik sem magyar... Nádinkának becézik...

Ellenben a Lorettával. Nem sokat ismerek, de akibát igen,az egyik sem cigány... Megleptek a válaszadók! Még az életben nem hallottam senkitől azt, hogy a Loretta cigányos! Nekünk is benne volt a pakliban, de Lorina lett, én imádom, hogy Lori a neve a lányomnak!! :)

2017. dec. 11. 20:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy tunderi, okos Lorettat ismerek, 18 eves. Nem roma. Lotti a beceneve. Nekem tetszik.
2017. dec. 11. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Nadin Számomra angolos a Loretta spanyolos. Ha választani kell akkor nejem a Loretta tetszik.
2017. dec. 11. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Loretta
2017. dec. 11. 21:24
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem adnám egyiket sem, a hagyományosabb neveket szeretem, de a Nadin szebb. A Loretta helyett a Lottit választanám.
2017. dec. 11. 21:42
 17/18 anonim ***** válasza:

Nadin, egy régi osztálytársam húgának is ez a neve, ő afgán származású.

Amúgy egyre megszokottabbak lesznek a különleges hangzású nevek, ne aggódj ilyet adni.

A Loretta az nekem brazil szappanoperásnak tűnik kicsit.

2017. dec. 11. 21:52
 18/18 anonim válasza:
A Loretta szép név. De én soha nem adnék a gyermekemnek különleges nevet mert neki kell vele együtt élni.. És mint tudjuk a mai világ meg mindig nem elfogadó. Szóval a Nadine semmi képp sem szerintem.
2017. dec. 12. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!