A Ti környezetetekben a kisbabás/kisgyermekes anyukáknak van segítségük vagy nincs?
Szintén kisváros: én is azt tapasztaltam,hogy általában itt vagy a környező településeken laknak a nagyszülők esetleg a többi rokon és simán be tudnak segíteni.
Vagy pl.ovis betegséget is könnyen megoldják,mert kisebb gyerekkel van otthon vagy eleve nem is dolgozott anyuka ( pl férje nagyon jól keres) vagy anyuka tanárnő magániskolában(napi 2-3 órát tanít+a felkészülés) vagy a szülők a nagyszülők által kiépített vállalkozásban dolgoznak(pl mezőgazdaság vagy bármi más)
Azoknak nincs segítség,akik valahonnan ide költöztek.Például mi.Fizetett segítség nem jellemző itt sem.
Az én csaladom a közelben van, de nem segitenek, mert dolgoznak/nem ernek rá/betegek/gyereket se vigyem mert hetvegen pihenni akarnak, aki segitene arra meg nem biznám a gyerekünk.
Környezetemben viszont altalanosak az unokazo nagyik, a segitő testvérek/ nagynénik, leginkabb anyai reszrol ahogy latom. Apai reszrol nem is ismerem pl baratnoim csaladjat olyan szinten nincsenek jelen. A bölcsiben is anyai felmenők/testvéreket latni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!