Hol találok zenélő kivetítős forgó játékot?
Nekem volt gyerekkoromban, de már szétesett, és nem találok hasonlót.
Olyat, amin a kivetített kép forog körbe körbe, egy kellemes dallamra.
Csak forgójátékos gagyi képkivetítőseket talalok, és nem tudom máshogy begooglezni. Hátha valaki ismer hasonlót.
Tehát maga a kivetített kép(ami igényes, nem csillag meg felhő) forog, és mellé kellemes dallam szól.
Úgy sajnálom, hogy nem vigyáztunk jobban a játékra, most jó lenne a gyereknek.. hőlégballon és macik meg felhők voltak rajta, gyönyörűen kidolgozva, és a dallam is különlegesen csengett.
Nekünk ez a típus volt [link] ... visznot nem csak csillagot meg holdat vetített, hanem körbeforgott és alvó méhecske meg ilyenek voltak rajta/olyan volt a minta, mint a 2. képen/ nem sokszor használtuk, de jóval többször mint a körforgót/nem is értem miért vettünk/ egyébként szerette a vetítőt mikor kicsi volt☺
de ez sem lehet rossz☺
Brendomban láttam még elég sok félét, szerintem ott ki is lehet próbálni hogy milyen a 'hangja'..
A kérdés feltevése előtt 7 féle képpen legalább kombináltam a "zenél, forog, játék, projektor, készségfejlesztő, vetítő, dallam, altató, világít" szavakat.
Szerintem egyszerűen nem gyártanak hasonlót, pedig 50ezret is kiadnék egy új, szég grafikájú darabért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!