Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az MTA listáján megakadt egy...

Az MTA listáján megakadt egy lány neven a szemem. (név lent) Nektek tetszik? Adnátok lányotoknak? Mi a velemenyetek rola? (20/L)

Figyelt kérdés
Zorena

#Zorena
2017. nov. 30. 15:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
A Zorena jobb :D amúgy egyiket sem adnám. Amira, Amina, Mia, Kiara, Zonera ugyanaz...
2017. dec. 4. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
Mi az hogy flancolásból? Tán pénzbe kerül a különleges név? Nem értem az összefüggést de tuti csak valami nagyon komplexusos kisember gondolhatja ezt. :D Tanácsolom, hogy ne foglalkozz mások véleményével mióta szrok a sok gyökérre sokkal boldogabb ember vagyok a gyerekem pedig az egyetlen a nevén a csoportban de ha Benike anyukája jön 5 kisfiú jön a hívónévre. :D
2017. dec. 4. 16:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, megkerdezhetem a gyermeked nevet? Ha itt nem is, de privatban leirhatnad. Koszonom <3
2017. dec. 4. 16:35
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
12es, és a gyereked is boldog a cifra nevétől? Mert nem neked kell együtt élned a névvel, nem téged kell boldoggá tennie hanem őt.
2017. dec. 4. 16:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem tetszik, viszont egy hasonlò nèv, a Zahara, nagyon. Egyèbkènt èn szeretem a -nem tùl kacifàntos- különleges neveket. Egyik kislànyom Elina. Szerelmes lettem ebbe a nèvbe, mikor meglàttam hàrom èvvel ezelőtt, ìgy ezt vàlasztottuk a picurnak. Bàr eleinte sokan furcsàn nèztek, mondtàk is, hogy honnan szedtük ezt, de most, hogy màr hozzàszoktak a nèvhez, mindenki dìcsèri. Kifejezetten szeretem, hogy mikor szòlok neki, csak ő figyel oda. Mindig eszembe jut, mikor a kisfiam nagycsoportos volt, jàrtak ùszni, az edző màr olyan ideges volt, mert 4 Levente volt a 10 fiùbòl ès mikor szòlt, hogy az egyik mutasson be valamit, mind a 4 beugrott a vìzbe. Ezèrt inkàbb màr a vezetèknevèn hìvta őket. Ezt èn nem szerettem volna. Ha majd ott tartotok, ès ez a nèv lesz nàlatok a befutò, ne hagyd lebeszèlni marad, nagyon megbànnàd. Ha ez az igazi, ezt adjàtok. 😉
2018. márc. 2. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:
Mivel nálunk a vezetéknév cz-re végződik, így alapból kuka egy Z betűs név. De amúgy sem adnánk. Zozónak meg a Zoltán nevű haverunkat hívjuk, meg egy Zoárd nevű ismerősömet becézik így..
2018. márc. 2. 16:05
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem szokványos név az biztos. Nekem sem tetszik annyira. De,ha nektek tetszik adjátok nyugodtan. Én nem adnám. De pozitív,hogy mostanság mindenki próbál picit extrább nevet adni. Nem lehet mindenki Éva,Zsuzsa.. Mondjuk attól,hogy régi nevek lehetnek szépek. Kinek mi tetszik. Nekünk fiúnk lett,de ha lány lett volna Heléna vagy Elena lett volna. :) De ez sem mindenkinek tetszik. Olyat úgy sem találsz,ami mindenkinek megfelel.
2018. márc. 2. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:
37%

Már elnézést, de Zahara?:D nekem egyből a Szahara nevű sivatag jutott eszembe...

Vagy a Zara nevű ruha vagy milyen márka.

2018. márc. 2. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Mi van mindenki megőrült, hogy nem bir normális nevet adni a gyerekének?Ott a magyar utónévkönyv, van benne 1000 női név, de manapság egyik sem jó. Nem ettől lesz különb a gyereked a többitől, hanem nevelni kéne, de egyszerűbb olyan nevet adni amit még le sem bír írni a saját anyja.Gratulálok.
2018. márc. 2. 23:12
 20/22 A kérdező kommentje:

A Zonera is benne van a magyar utonevkonyvvben. Tagja annak az 1000 nevnek :D es a lista azaert van hogx arrol valasszunk. Egyebkent eldolt a nev. Koszonom szepen a kommenteket.

Zonera Lia lesz.

2018. márc. 3. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!