Kisgyermekes anyukák, mit érzetek Ördög Nóráék vlogja láttán?
Semmit. Irto cukik a gyerekek, de azon kivul,hogy nem voltunk ázsiában,ttudnék hasonlo vlogot csinálni.
Szép családom van erre vágytam, két lányom van pociban a 3. Vezetö beosztásban dolgozom,de messze nem lennétek rám kiváncsiak...
Nem vagyok annyira szép mint ö, de a lányaim igen..;)
De hasonlo boldog életünk van, megdolgozunk érte,csakugy mint ök.
Szoval szerintem ha téged ez azzal tölt el,hogy nekik mennyire jo,neked pedig nem akkor gond van nálad. Értékeld át mit csinálnál másképp és változtass rajta..
Amugy a vlog egy igényes munka,és látszik,hogy sok energiát gektetnek bele.
Jó nagy bunkó vagy mit ne mondjak. Kár volt ide bármiféle választ is írnom.
Tegyél azért hogy tudj jobban élni aztán nem leszel szomorú.
Eddig nem tudtam erről a vlogról.. ilyen fajta műsorokat sose nézek, tévét se nagyon. Ettől függetlenül tudom kiről van szó. Megnéztem 5-6 részt, és kb azt éreztem, hogy sajnálom ezeket a gyerekeket. Vegig húzzák, vonják őket a fél világon. Ez egy ekkora gyereknek nem való, nem erre van szükségük. Persze világot látnak, sokat tapasztalnak stb stb. De nem hiszem, hogy nagy boldogság lehet nekik az autóban utazni, aludni órákon át és tabletezni, chipset majszolgatni. Éjszakàzni, mert a forgatás se ő hozzájuk van igazítva. Várni anyát, hogy mikor lehet végre hozzá bújni. Ezen kívül egy MŰ világban nőnek fel és közel se biztos, hogy ettől ők boldogabbak, hogy anyukájuk-apukájuk önmegvalósít.
Ezekkel szemben nagyon szimpik, cukik a gyerekek, de nem irígylem őket és az életüket egy percig se. Nyaralni vittük már másfél évesen is a gyereket, de kb azt éreztem akkor is, hogy a mi kedvünkért nyúztuk repülés, szálloda, idegen ízek. Kellett pár nap, mire ő is élvezte, hogy nyaralunk. Ez öt évesen már nem volt gond. De ezek a gyerekek gondolom jóval kisebbek még.
Köszi a válaszokat!
Szerintem nem voltam bunkó, feltettem egy kérdést, amit nem értessz, nem tudok azzal mit kezdeni, ha nem érted, szerintem értlmesen van megfogalmazva és mások értik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!