Miért KELL a gyerekeket szeretni?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy utálom őket, de teljesen hidegen hagynak, a hisztiző, nyávogó, bömbölő kölykök meg egyenesen kiakasztanak. Mégis, ha valaki meglátja rajtam, hogy nem vagyok elájulva a gyerekétől, már úgy néznek rám mint a véres rongyra. De mégis miért kell valakit az életkora miatt szeretni/kedvelni? Ez olyan, mintha azt mondanám valakinek, hogy mostantól igen is szeressen minden 30 és 40 év közöttit. Totál nonsense.2017. nov. 22. 09:52
11/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam csúnyán reagálni rájuk, van bennem annyi jó érzés, hogy nem kezdem el rájuk forgatni a szemeimet. :D Pl. rokon gyerekével történt, hogy volt egy baromi idegesítő beszélő babája a kislánynak, amit folyton az arcomba tolt, hogy játsszak vele, az anyja pedig még biztatta is. Visszautasítottam normális hangnemben, de persze egyből én lettem a bunkó, hogy nem akarok játszani a kis tündibündi kislányával. Hasonlók.
2017. nov. 22. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!