Eltűrnétek a párotoknak a családi béke fenntartása miatt, vagy szóvátennétek?
Az, hogy 1 hete nem voltatok együtt, az semmit nem jelent :-D
Hidd el, lehet olyan fárdt, hogy nem tud a lányának vigyorogni. Ilyenkor jobb ha hagyod pihenni.
Az én férjem is fizikai munkát végez. Tehát átérzem a helyzeted. Próbálj neki kedveskedni.
Pl. reggel én csinálom a kávét, arra a negyed órára nekem nem megerőltető felkelnem, de neki nagyon jól esik, hogy reggel én felkelek, megcsinálom a kávét, összekészítem az reggelit, ebédet, és akkor keltem, ha már kész a kávéja.
Napközbenre mindig csempészek valami kedveset a táskájába (üzenetet, csokit, kekszet stb. )
Így jobb kedvvel megy el reggel, és jobb a kedve mikor hazaér. És ez sokat számít.
este mikor hazajön, ne azzal kezd, hogy milyen nyűgös volt a nagylány, hanem inkább azokat emeld, ki, hogy milyen ügyes volt aznap. Könnyebb egy vidám családba hazatérni, mint ahol egyből panaszkodással fogadják.
(egy 24 hónapos és egy 4,5 hónapos kislány anyukája)
Ugyan ebben a cipőben járok én is,bár nálunk még csak 5 hónapos a picur!Hétköznap alig és hétvége is sokszor ilyen!Tényleg jobb,ha nem erőszakolod rá a gyerkőcöt!
Az esti bajlódást megoldottam azzal,hogy délben délután megfőzök,amit este megeszünk és másnap azt visz ebédre + szendvicset reggelire!Sajnos a főtt ételt igényli estére is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!