A terhességi tesztnél mennyire gyakori, hogy 3 perc után mutat pozitívat?
A leírásában ugyebár az szerepel, hogy az eredmény 3 perccel később leolvasható. Ezt nehezen tudom elképzelni, hogy szinte akkor jelenik meg a második csík, amikor már úgy tűnik, hogy megszáradt a teszt.
Nyilván előfordulhat, hiszen nem ezt írták volna bele, de mennyire gyakran fordul ez elő? Neked mikor jelent meg a második csík?
Én 25 napos ciklus mellett a 31. napon koncentrált vizeletből teszteltem. Kb. 2 perc után baromi erős és látható pozitív eredményem volt.
A hcg szinttől függ, hogy milyen hamar és milyen erősen mutatkozik meg a pozitív eredmény.
Az időintervallum azért van megadva, mert előtte száradási csíkot láthatsz, ami nem valós eredmény.
Én jártam így, nem akartam kivárni az öt percet, lestem folyamatosan. :) Néztem, hogy csík, jé, csík, halvány de csík... aztán eltűnt, puff neki. :D
A pozitív hamarabb is látszik legtöbbször, nyilvánvalóan. A megadott intervallum, 3-5-10 perc, csak azért van, hogy véletlenül se mutasson hamis eredményeket, pl az én példámban száradási csíkot, vagy a száradás közbeni halványabb pozitívat, amit meg negatívnak értelmez valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!