Hétvégi program 3 évessel?
Kisfiam 3 múlt júliusban, ősszel kezdte az ovit. Úgy érzem, hogy kevés időt tudunk együtt tölteni és a hétvégéket szeretném valamivel tartalmasabbá tenni.
Van ötletetek arra, hogy havi 1-2 alkalommal milyen családi programokat lehetne szervezni?
Addig eljutottam, hogy Tropicarium, Miniversum, játszóházak is szóba jöhetnek, de több ötletem nincs. Székesfehérvár környékén élünk.
Köszönöm a válaszokat!
Tatabánya: Gyémánt fürdő, szabadtéri bányamúzeum, Turul madár. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.
Budapest: Gyermekvasút, János hegyi kilátó, Libegő.
Székesfehérvár: Játékmúzeum
Etyek: Korda filmstúdió
Bárhol: kirándulás, labdázás, levélgyűjtés, játszóterezés, közös sütés, mesenézés, rokonlátogatás(főleg ha ott is van gyerek), rajzolás, fotózás, barkácsolás.
Velencei tó hattyú etetés,
Budakeszi, Szigethalom vadaspark,
Állatkertek
Koszonom a valaszokat. A Velencei to heti szinten benne van az eletunkben mert itt elunk. :-)
Jatszozas, mesenezes szinten. A kezmuves tevekenysegekre, sutogetesre, nagyobb kirandulasra a kisfiam nem vevo. Es igazabol az allatkertezesre sem. :D Es szerintem mar hideg is van hozza.
Viszont eszembe jutott h szeret konyvtarba jarni, meg h a velencei spa-ban van delutani jegy, ami tok megeri. A kornyeken van jopar jatszohaz. Idonkent van babszinhazi eloadas is vagy koncert, bar ez utobbibol csak szabadterire es ingyenesre vinnem mert 2-3 szam utan megunja. :-)
A varosban van orajatek amit szivesen hallgat es nemsokara kezdodik az adventi vasar. Szoval lesz mibol valogatni.
Amugy lehet h igazabol nekem van igenyem a kimozdulasra, mig o vigan ellenne itthon. Viszont ugy erzem h kompenzalnom kell ot amiert oviba jar es nem vagyunk 0-24-ben egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!