Őszintén, ahol a második (többedik) baba is ugyanolyan nemű, nem voltatok kicsit csalódottak?
3 fiam van ;)
A masodiknal kibuktam aznap mikor kiderult.egy bababoltban a lanyruhak tomenytelen mennyisege boritott ki.kifakadtam a bolt kozepen,hogy miert ilyen keves a fiu ruha,pedig nekem a 2.is fiu lesz.
Aztan kesobb uj kapcsolat,uj remenyek.tekintve,hogy a nagyok apjanal az elso kozos gyerek az uj asszonykaval kislany lett...hat nekem a 3.is fiu.nala mar az elso uh-n(12 hetesen)lattam,hogy fiu.a doki meg beprobalkozott,hogy az csak a zsinor,de nekem volt igazam.
Minden uh n buszken terpesztve mutatta a kukijat.
Imadok fius anyuka lenni.mar semmi penzert nem cserelnem egyiket sem lanyra.kisujbol kirazok egy olajcseret a jatekautokban,fejbol tudom az osszes dino nevet,es meretet😂
Majd talan lesz egy 4. Is kesobb,es talan o mar lany lesz.vagy fiu, es totalis ferfi elnyomasban fogok elni tovabbra is😂
En elso babat varom, kisfiut szerettem volna, de kiderult, hogy kislany.
Picit csalodott vagyok, de mar kezdek megbaratkozni a gondolattal. Kesobbre tervezzuk a masodikat, de mar most is tartok tole, hogy az sem a kivant nem lesz :/
(2-nel tobbet biztosan nem szeretne egyikunk sem)
Első terhességemnél nagyon kislányt akartam. Annyira amit sokáig szégyelltem kimondani, hogy mikor kiderült, hogy fiú sírva hívtam fel mindenkit, olyan csalódott voltam egy teljes napig csak feküdtem a szobába ki se jöttem és sírtam. Másnap felkeltem és azért sírtam, hogy egészséges gyerekem lesz, hogy lehetek ilyen hülye és beszéltem a pocakomhoz, hogy nagyon szeretem és ne haragudjon rám.
Most másfél éves a kis életem egy igazi rosszcsont de imádom és így a jó.
Most várom a kistesót, az összes babonát bevetettem ami a neten volt (tényleg mindent) a kislány érdekében ha sikerült akkor boldog vagyok de ha nem akkor nekem ez van megírva, hogy fiaim legyenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!