Ezek közül a kislánynevek közül melyiket?
Hármas iker kislányoknak lenne név
Kovács vezetéknév
Már nincs sok idő a szülésig és még mindig nem választottunk...
Lora Luna
Lara Lana
Léda Léna
Ezek az első hármas
Nóra Dóra
Zara Mara
Janka Panka
És még a férjem nevei amiket ő szeretne adni:
Kata Katalin
Lili Lilien
Natasa Natália
És még szóba kerülnek a 11 éves lányom kedvenc nevei is:
Zoé
Róza
Sára
Segítséget szeretnénk kérni elsősorban nektek melyik tetszik a legjobban és melyik a legkevésbé?
Jaj ezek így együtt borzasztó.
Külön-külön ezek a nevek tetszenek (leginkább) a felsoroltak közül:
Lara
Natasa
Natália
Janka Panka ne legyen
Nem rosszból, de tényleg szegény gyereknek lesz szar
Igazabol ami ezekbol szerintem legelfogadhatóbb, az a Natasa Natalia, de igy egyutt az se szep, max igy ezekből a nevekbol lehetne kombinalni, pl Kovacs Lilien Sára, vagy hasolnok
Én is máshogy kombinálnám a neveket például
Kovács Zoé Natália
Kovács Sára Janka
Kovács Róza Lilien
Külön tetszik: Lara, Léda, Léna, Zara, Lili, Lilien, Janka, Zoé, Róza, Sára
A névpárokból egyiksem tetszik igazán. Túl rímelősek, mesehős hatást keltenek. Plusz pl a Lara, Lora, Léda nevek esetében a nevek is keverhetők. Én adnék egy hagyományosabbat és egy kicsit extrábbat pl: Janka Zora, Róza Mara, Sára Lana
"De olyan édes név lehetne Jankipanki-nak becézni :) kis totyogó szöszi göndör cukorfalatot képzelek el ezzel a névvel"
Meg majd, amikor 40 évesen Kovács Janka Panka cégigazgató asszony leül tárgyalni a befolyásos üzletfelekkel. Vagy a kórházban osztályvezető-főorvosként bemutatkozik a betegnek, hogy dr. Kovács Janka Panka vagyok, a kardiológusa. :D
Ne vicceljünk már... a gyerek felnő, ez nem esik le a sok okos szülőnek? Vagy a várandósság tényleg ennyire elhülyíti a nőket?
Amúgy a felsoroltak közül ezeket tartom normális névnek, ami vállalható: Dóra, Nóra, Katalin, Natália, Róza, Sára, és esetleg a Natasa és a Léna. De egyesével és nem dupla keresztnévként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!