Normális hogy fáj, amikor keményedik a hasam?
Ez kellemetlen vagy fajdalmas "kell"inkabb legyen?
Neha ugy faj mikor keményedek
Attól függ, hány hetes vagy és milyen gyakran fordul elő. Nekem legtöbbször csak kellemetlen, de azért előfordul kétnaponta 1-2×, hogy meg kell álljak miatta mert fáj is. De hamar elmúlik. Olyankor kicsit több magnéziumot kapok be.
31hkm
22 hetes vagyok
20.hét óta keményedek, akkor 2x is voltam bent mert mondtak h menjek ha kemenyedik. Most is kell mennem csutortokon.
Eddig annyi tortent csak szerencsére h 2000 a méhszáj értékem. De mindig minden rendben , megneznek mindent. Es mindig az a tipp h a pici hasam miatt van(mai napig szinte lapos) a baba 19+2hetesen 320gramm volt
Hátha segít vkinek. Újra megnéztek mindent. A baba szep nagy, novekszik. Minden rendben vele es velem is. Az orvos vervetelt kert az is rendben. Nem latja karos hatasat a fajdalmaimnak. Gyulladas sincs sem baci / gomba , sot streptococcus sincs mert o arra is gondolt.
Igy az a lenyeg h most novekesi ugras van es sokkal jobban megerzem az alkatom es a feszes, izmos hasfalam miatt (nagyon sokat edzettem mig teherbe nem estem) a baba nagy a pocakom kicsi igy keményedik a hasizom könnyebben!
Szval semmi panik ilyen napokon 3x2 magnesium citrici +1 szem nospa melegvizes tusolas es pihenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!