Ez már mindig igy lesz?
Figyelt kérdés
23 hónapja volt egy abortuszom azóta most szexeltem előszőr 5 napja gumival és azzal akitől terhes lettem viszont mikor terhes lettem nem védekeztünk.
de annyira félek, hogy megjön-e vagy sem annyira rettegek hogy megint baj lesz, hogy lehet többet inkább nem is szexelek, minden szex után ezt fogom majd érezni? mert akkor tényleg nem szexelek többet soha.
2017. okt. 31. 15:15
1/2 anonim válasza:
Amíg fiatal voltam,én is nagyon stresszeltem a véletlen terhességtől. Ezért gyógyszert szedtem és új partnernél gumit használtam az esetleges detegségek ellen.
2/2 anonim válasza:
Tanultatok az esetből, gumival nem leszel terhes, és ezt te is tudod, csak tudat alatt parázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!