Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a babának?

Mi baja lehet a babának?

Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok. Eddig nem híztam semmit, illetve fogytam 1 kilót. Ma a doktornő megkérdezni eszek e rendesen. Mondom igen. Megijesztett hogy nem fog rendesen fejlődni mivel nem jut elég vitaminhoz és tápanyaghoz. Ezért mondta hogy szedjek terhesvitamint. Volt valakivel ilyesmi?
2017. okt. 26. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Ne aggódj! Ha valami baj lett volna, mondta volna. Ma már mindenkinek ajánlják a terhesvitamint. És nyugi, a babád mindent "elvesz" tőled, ami csak kell neki :). Én a második terhességemnél hetekig alig bírtam enni, olyan hányingerem volt. Semmi baja nem lett a babának. Csak pozitívan, és élvezd a babavárást! Minden jót!
2017. okt. 26. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem eleve alultápláltan, kis súllyal, hiánybetegséggel kezdted a terhességet, akkor a baba elveszi, amire szüksége van. A terhesvitamin (vagy bármilyen másik, ami nem tartalmaz túl sok A vitamint) leginkább arra jó, hogy neked ne legyen bajod (elvesztett fogak, hulló haj, csontritkulás...).
2017. okt. 26. 14:15
 3/6 babyboom567 ***** válasza:
56%

Kedves Kérdező!

Szerintem sem aggódj.Unokatesóm végig hányt,kórházban is volt vészes hányással,nemhogy vitamint,de kaját is alig tudott enni.Egészséges 3 kilós gyereket szült,már 1 éves okos kislány.

A 16.hétig én sem híztam semmit,utána 7 kiló jött fel,pedig az utolsó 2 hónapban szinte alig bírtam enni,1 fél zsemlével jól laktam,nem fért belém semmi.4 kilós gyereket szültem.

2017. okt. 26. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Én a 28. hétig egy dekát sem híztam, most a 35. hétben tartok 4 kiló plusznál. Több a baba+magzatvíz+méhlepény kombó súlya, ergo inkább fogytam. Soha nem voltam rosszul, van étvágyam, nem is fogom vissza magam. Valaki meg diétázik terhesen, mégis felszed 30 kilót. Ez genetika, a babához semmi köze.

Egyébként így, hogy szinte semmit nem híztam, a baba tankönyv szerűen fejlődik, nekem pedig minden laborom tökéletes. :) Ne izgulj ezen. :)

2017. okt. 26. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy van, ahogy az előzők írták.

Én ugyan nem fogytam, de kb. három kilót híztam az egész terhességem alatt. Rokonom meg még fogyott is, ahogy te is. Mindkettőnknek szép, egészséges gyereke született.

2017. okt. 26. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A 34. Hétig nem hiztam semmit, a 34-37 között hiztam 4 kilót, 37+1 napon egészséges kisfiam született.

Már a terhesseg előtt is szedtem terhes vitamint.

2017. okt. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!