Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekesek! Nálatok hány...

Kisgyerekesek! Nálatok hány fok van benn a lakásban?

Figyelt kérdés
Olyan kisgyerekesekre gondolok, akiknek nem csecsemőjük van. Nálunk 2,4 és 6 évesek. 21,5 fokra van állítva. Fürdéshez feljebb veszem, éjszakára 21 fokra állítom.
2017. okt. 21. 11:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18%

Gázos lakásunk van, így nem lehet egyenletes meleget tartani, kifűteni se tudnánk a lakást.

Még nem fűtünk, mert megvan a 17-18 fok,novembertől szoktam bekapcsolni a konvektort, akkor is csak a 2 szobában és 17-18 foktól feljebb sosem fűtünk.

Sajnos a konyhában, nappaliban, fürdőben elég hideg van télen, van, hogy 13-14 fokra is lemegy a hőmérséklet.

A lányom 5 éves, ilyenkor neki a fürdőszobát kicsit elő szoktam melegíteni hordozható hősugárzóval.

Amúgy mi ezt szoktuk meg, én pl. akkor vagyok rosszul, ha egy 21-22 fokra felfűtött lakásba megyek vendégségbe.

2017. okt. 21. 23:31
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem semmi utolsó! Nekem befagyna a fenekem 17-18 fokban.

Pont tegnap beszélgettünk férjemmel, hogy nekem milyen jó ez a 21 fokos klíma, imádom. Kombi cirkónk van, így olyan a hőmérséklet amilyenre beállítod. Előző házunkban vegyes tüzelés volt és, amikor bedurrantott a kazánba felment 28 fokra, igencsak kínlódtam, reggelre meg lehűlt. Férjem fázik ebben a hőfokban, nekem tökéletes. Szerintem a gyerekeknek sem kell több. Az sem jó, ha túl meleg van, kimegy és azonnal megfázik.

2017. okt. 22. 08:04
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, a nappaliban nincs konvektorotok? Azért, ha lemegy 13-14 fokra, az tényleg nem gyereknek való.
2017. okt. 22. 08:06
 24/25 anonim ***** válasza:
28%

20 fok körül. Idén még nem volt olyan, hogy nappal fűtöttünk volna. Gázkonvektor van nálunk is, kb két hete szoktuk estére bekapcsolni, és amikor a férjemmel megyünk aludni (éjfél körül), akkor ki is kapcsoljuk.

A konyha, na az hideg nálunk is, főleg, mert sokat van nyitva az ablak, ott most 18 fok van.

Két gyerek van, 20 hónapos a kicsi, 10 éves a nagy. Nem fáznak :)

2017. okt. 22. 09:13
 25/25 anonim ***** válasza:
35%

21-es vagyok, a nappaliban van konvektor, de nem tudnánk kifizetni a gázszámlát, ha még ott is fűtenénk.

A 17-18 fok meg teljesen jó, fel vagyunk öltözve, télen 2 pulóver, melegítős papucs, így ha ki kell menni a szobából valamiért akkor kibírható. Persze várom a tavaszt, mert nem leányálom mikor mosogatás közben lefagy az ujjad, de megszokható, a szükség nagy úr.

2017. okt. 22. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!