Kisgyerekesek! Nálatok hány fok van benn a lakásban?
Gázos lakásunk van, így nem lehet egyenletes meleget tartani, kifűteni se tudnánk a lakást.
Még nem fűtünk, mert megvan a 17-18 fok,novembertől szoktam bekapcsolni a konvektort, akkor is csak a 2 szobában és 17-18 foktól feljebb sosem fűtünk.
Sajnos a konyhában, nappaliban, fürdőben elég hideg van télen, van, hogy 13-14 fokra is lemegy a hőmérséklet.
A lányom 5 éves, ilyenkor neki a fürdőszobát kicsit elő szoktam melegíteni hordozható hősugárzóval.
Amúgy mi ezt szoktuk meg, én pl. akkor vagyok rosszul, ha egy 21-22 fokra felfűtött lakásba megyek vendégségbe.
Nem semmi utolsó! Nekem befagyna a fenekem 17-18 fokban.
Pont tegnap beszélgettünk férjemmel, hogy nekem milyen jó ez a 21 fokos klíma, imádom. Kombi cirkónk van, így olyan a hőmérséklet amilyenre beállítod. Előző házunkban vegyes tüzelés volt és, amikor bedurrantott a kazánba felment 28 fokra, igencsak kínlódtam, reggelre meg lehűlt. Férjem fázik ebben a hőfokban, nekem tökéletes. Szerintem a gyerekeknek sem kell több. Az sem jó, ha túl meleg van, kimegy és azonnal megfázik.
20 fok körül. Idén még nem volt olyan, hogy nappal fűtöttünk volna. Gázkonvektor van nálunk is, kb két hete szoktuk estére bekapcsolni, és amikor a férjemmel megyünk aludni (éjfél körül), akkor ki is kapcsoljuk.
A konyha, na az hideg nálunk is, főleg, mert sokat van nyitva az ablak, ott most 18 fok van.
Két gyerek van, 20 hónapos a kicsi, 10 éves a nagy. Nem fáznak :)
21-es vagyok, a nappaliban van konvektor, de nem tudnánk kifizetni a gázszámlát, ha még ott is fűtenénk.
A 17-18 fok meg teljesen jó, fel vagyunk öltözve, télen 2 pulóver, melegítős papucs, így ha ki kell menni a szobából valamiért akkor kibírható. Persze várom a tavaszt, mert nem leányálom mikor mosogatás közben lefagy az ujjad, de megszokható, a szükség nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!