Mit foztetek ma totyogotok mellett ebedre?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 11:03
1/15 anonim válasza:
Még nem főztem, de bőrös karajt fogok grillezve,szeletelve, sült krumplival. Levest nem csinálok, mi nem vagyunk levesesek, kisfiam meg nem eszik meg semmilyen levest.
2/15 anonim válasza:
Foztetek ?
Most reggeliztunk :)
Csak ketten vagyunk a 2 evesemmel, nem szandekozok nagy fozest csinalni, valami tesztat majd, 2-3 korul ebedelunk.
( 10 kor reggelizett ket tojast piritossal, sajttal, facsart narancslevel )
3/15 anonim válasza:
Én tejszínes gombás csirkés pörit csináltam :) Azaz még fő..
Könnyű mert az aprítást megcsinálom két játék között, majd felteszem gyorsan hagymát husit később a gombát és takarékon csak hagyni kell összefőni.. Az meg bőven annyi idő, hogy lehet tovább játszani vagy tenni venni.
4/15 anonim válasza:
Tárkonyos zöldbab levest, stefánia szeletet( már tegnap bekevertem, és a tojást is megfőztem) rizzsel és párolt zöldséggel.
5/15 anonim válasza:
Még nincs kész, de már elkezdtem, pásztorpite lesz, most fő a tűzhelyen, aztán megy a sütőbe.
6/15 anonim válasza:
Én semmit, a férjem rántott húst csinál sült krumplival. Az uborkasalátát csinálom én, az finomabb, mint ahogy ő szokta. :)
Általában felváltva főzünk.
7/15 anonim válasza:
Csirkemell falatokat sajtos bundában, rizibizivel, káposztasalátával.
8/15 anonim válasza:
Csirkehusleves, mezes-chilis csirke, sutotokos krumplipure.
9/15 anonim válasza:
Zöldségleves, sonkával-sajttal, és fűszeres túróval töltött rántott szelet, rántott sajt párolt zöldséggel, krumplipürével, desszertnek pedig almás krémes.
10/15 anonim válasza:
Baracklevest, sajtos-zoldseges quiche-t hagymas-tejfolos martassal. Plusz csokis-vorosafonyas muffint sutottem. A levest a ferjem csinalta.:) Nalunk ugyebar 4gyerekre kell fozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!