Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Melchior...

Mi a véleményetek a Melchior névről?

Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 18:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, ocs, elolvastam, hogy anyakönyvezhető.

C nélkül jobban tetszik Melhior-nak.

2010. máj. 29. 06:13
 12/14 anonim ***** válasza:

ocs=bocs

korán van... :D

2010. máj. 29. 06:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát elég fura. Tényleg sok gondja lesz vele. Ha bemutatkozik, nem fogják érteni, ha meg leírva látják a nevét, nem fogják tudni, hogy kell mondani, plusz az emberek 99%-a azt fogja gondolni, hogy külföldi, a neve alapján.
2010. máj. 29. 10:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Melhiornak kell kiejteni, mivel anyakönyvezhető, tehát magyarosan. :) Igen, az új nemzedék gyorsan megszokja majd, a régi az nem, az biztos. :D Én sem szeretem az általam már megszokott, túl ygakran hallott neveket, nagyon kényes vagyok ilyen téren. De azért örülök, hogy vannak, akiknek tetszik ez a név. Köszönöm a válaszaitokat!
2010. máj. 29. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!