Nema Sikoly, mi a velemenyetek a filmrol?
Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek a filmrol, engem nagyon meghatott. Szegeny babak. Nem lenne szivem ezt muvelni veluk:(2010. máj. 28. 16:13
21/28 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg nincs gyerekem.
2010. máj. 30. 14:03
22/28 anonim válasza:
Ez tényleg egy hatásvadász baromság.
Ellenpontként azt kéne nézegetnetek,milyen körülmények között sínylődnek sok helyen gyerekek,talán elgondolkodnátok,mi a jobb.Aztán a drogos,aids-es szülők betegen születő gyerekei.
Aztán a rossz körülmények között élő kicsik:éheznek,verik,kínozzák őket stb.talán jobb lett volna meg sem születniük,nem?
23/28 anonim válasza:
Egyet is ertek az uccsoval meg nem is. Az eleve addikcioval vagy betegen születö babaknak valoban jobb lenne nem megszületniük, de a többit siman örökbe lehetne adni vagy ingyen fogamzasgatlot osztogatni, föleg a kisebbsegnek, ahol a semmibe szülik a 6-10 gyereket.
24/28 anonim válasza:
A kisebbség sosem fog védekezni a terhesség ellen,míg minden gyerek után pénzt kap.
25/28 anonim válasza:
Szia!Én is általános suliban láttam ezt a filmet!Hát egész életemre meghatározta azt a dolgot h ha nem akarok gyereket akkor biztonságosan védekezem is!Csak akkor hagytam abba a védekezést amikor kisbabát szerettünk volna, fél évvel később terhes is lettem!Ma már 10 hónapos a kislányom :)de megint védekezünk :D
26/28 anonim válasza:
utolsó vagyok!
Nagyon sajnálom azokat a pici babákat akiknek ilyen sors jutott!
Ez a film arra jó h a mai 15 éveseket talán elgondolkodtatja, úgy mint minket is annak idején!
27/28 anonim válasza:
tegnapi 13:18-as:TE VAGY A SZANALMAS!!!
Egyszer majd nem ezt fogod mondani es akkor majd lesz nagy pofara eses!!!
Lehet pontozni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!