Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti hányan laktok hány négyzetm...

Ti hányan laktok hány négyzetméteren?

Figyelt kérdés
Mi extra kicsi helyen vagyunk 30 nm-en 4-en (én férjem és két gyerekünk) és mindjárt 5-en leszünk ha megszületik a kicsi. Saját lakás jövőre van kilátásban. Érdekelne más is van-e így hogy sokan kis helyen?
2017. okt. 4. 22:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
88%
Öten (három ovis gyerekkel) 130nm-en
2017. okt. 4. 22:54
 12/44 anonim ***** válasza:
37%
3an 72 nm. Kicsi.
2017. okt. 4. 23:37
 13/44 anonim ***** válasza:
34%
6-an 75nm-en. Rettenetesen kicsi, bár a legnagyobb nemsokára egyetemre megy. A legkisebb 2 és fél éves, de nincs lehetőségünk illetve pénzünk költözni.
2017. okt. 5. 00:09
 14/44 anonim ***** válasza:
27%

Ketten vagyunk 80nm-en (szerintem ez nagyon kicsi ház a beosztása miatt, de ez jött össze), már gondoltam rá, hogy ez kicsit kicsi ahhoz, hogy gyermeket vállaljunk, nem feltétlenül a nm miatt, hanem mert nincs hozzá szoba. Azért megoldható, de épphogy. Ez nem fog megállítani, mert esélytelen, hogy elköltözzünk. 2 gyereknél közös szoba lenne.

Ideiglenesen persze más, úgy sok mindent ki lehet bírni, hogy látjuk az alagút végét. Az is előny, ha nem igényel mindenki saját szobát. Végülis sok helyen a világban egy szobában lakik az egész család, ha nem jómódúak...

2017. okt. 5. 00:38
 15/44 anonim ***** válasza:
58%
125 m2-en vagyunk négyen. Előtte, amikor a kisebb megszületett, 48 m2-en laktunk, még várni akartunk a költözéssel, de négyen már élhetetlenné vált a kis lakás.
2017. okt. 5. 00:56
 16/44 anonim ***** válasza:
71%
50 négyzetméteren nemsokára 3-an leszünk, de a második picit már nem szeretnénk itt felnevelni, mindenképp kell a nagyobb lakás, magánélet miatt is...
2017. okt. 5. 01:29
 17/44 anonim ***** válasza:
43%
70nm 5 ember,de már keresgélünk egy szobával nagyobat normális elosztásal .
2017. okt. 5. 06:23
 18/44 anonim ***** válasza:
46%

53m2 (1+2felszoba) 5en.

A nagyszobabol lett a konyha,etkezo,nappali.a mi hallonk pedig a konyha.igy sokkal kenyelmesebb.

1-2 ev mulva szeretnenk 4 szobasba koltozni,hogy mindharom gyereknek legyen kulon szobaja.

Nekunk sok cuccot elnyel az oriasi gardrob az eloszobaban,es a nagyszobaban is(a nagyszobai 310cmhosszu)

A 2 nagy van a kocka szobaban,emeletes aggyal,illetve az iroasztal feletti szekrennyel(+van egy kisebb gardrobjuk) ok is jol elfernek egyenlore.

2017. okt. 5. 06:24
 19/44 anonim ***** válasza:
36%

Ketten vagyunk 100nmen. Borzasztó nagy és nyomasztó.

Eladtuk a 36nmes lakást, most kertesházat veszünk 50nm körül. Korábban 3an voltunk 36 nmen 1+2félszobával, ideális volt. 4en is remekül ellettünk volna, kb a gyerekek 7 éves koráig.

Engem nyomaszt a túl nagy tér és a 250es belmagasság. Kisebb tér jó beosztással és 3 méteres belmagassággal az igazi.

2017. okt. 5. 06:31
 20/44 anonim ***** válasza:
65%

Négyen vagyunk, 280nm a ház.

Szerintem sokan vagytok ilyen pici helyen. Gondolom a gyerekeknek nincs saját szobajuk. Legalább külön vannak tőletek, vagy mindenkinek szobában? Én nem vállaltam volna 3 gyereket ekkora lakásba. Anno nekem se volt külön szobám, bár én legalább nem anyamekkal voltam egy szobában, hanem a húgommal, de gyűlölet, hogy nincs semmi maganszferam

2017. okt. 5. 06:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!