Ti hányan laktok hány négyzetméteren?
Ketten vagyunk 80nm-en (szerintem ez nagyon kicsi ház a beosztása miatt, de ez jött össze), már gondoltam rá, hogy ez kicsit kicsi ahhoz, hogy gyermeket vállaljunk, nem feltétlenül a nm miatt, hanem mert nincs hozzá szoba. Azért megoldható, de épphogy. Ez nem fog megállítani, mert esélytelen, hogy elköltözzünk. 2 gyereknél közös szoba lenne.
Ideiglenesen persze más, úgy sok mindent ki lehet bírni, hogy látjuk az alagút végét. Az is előny, ha nem igényel mindenki saját szobát. Végülis sok helyen a világban egy szobában lakik az egész család, ha nem jómódúak...
53m2 (1+2felszoba) 5en.
A nagyszobabol lett a konyha,etkezo,nappali.a mi hallonk pedig a konyha.igy sokkal kenyelmesebb.
1-2 ev mulva szeretnenk 4 szobasba koltozni,hogy mindharom gyereknek legyen kulon szobaja.
Nekunk sok cuccot elnyel az oriasi gardrob az eloszobaban,es a nagyszobaban is(a nagyszobai 310cmhosszu)
A 2 nagy van a kocka szobaban,emeletes aggyal,illetve az iroasztal feletti szekrennyel(+van egy kisebb gardrobjuk) ok is jol elfernek egyenlore.
Ketten vagyunk 100nmen. Borzasztó nagy és nyomasztó.
Eladtuk a 36nmes lakást, most kertesházat veszünk 50nm körül. Korábban 3an voltunk 36 nmen 1+2félszobával, ideális volt. 4en is remekül ellettünk volna, kb a gyerekek 7 éves koráig.
Engem nyomaszt a túl nagy tér és a 250es belmagasság. Kisebb tér jó beosztással és 3 méteres belmagassággal az igazi.
Négyen vagyunk, 280nm a ház.
Szerintem sokan vagytok ilyen pici helyen. Gondolom a gyerekeknek nincs saját szobajuk. Legalább külön vannak tőletek, vagy mindenkinek szobában? Én nem vállaltam volna 3 gyereket ekkora lakásba. Anno nekem se volt külön szobám, bár én legalább nem anyamekkal voltam egy szobában, hanem a húgommal, de gyűlölet, hogy nincs semmi maganszferam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!