Melyik név a legszebb?
Figyelt kérdés
Elsa
Lilly
Nellie
Sara
Sofia
Ines
Anne/Anna
2017. szept. 27. 18:34
1/13 anonim válasza:
Elsa,Lilly,Sofia,Anna tetszik.
2/13 anonim válasza:
Magyarországon csak Elza, Lili, Nelli, Sára, Szófia, Inez és Anna adható. Így is tetszenének?
3/13 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,de a párom külföldi :)
2017. szept. 27. 19:31
7/13 anonim válasza:
Ha a párod külföldi, de Magyarországon fogtok élni, akkor magyar írásmód szerint adj neki nevet, mert később majd mindig betűznie kell, nem jól ejtik, elírják a hivatalos papírokon. A lányomnak csak a vezetékneve külföldi, eleve 2 magánhangzóval kezdődik, de máshogy kell ejteni. Sok helyen kellett javítást kérnünk, mert nem figyeltek és elírták hivatalos papírokon.
8/13 anonim válasza:
Mind szép, talán az Ines nem tetszik egyedül. Sofiat választanám.
De Magyarországon én is magyar verziót adnám. Vagy ha itt is ott is élni fogtok, akkor legyen Anna, az nem okoz problémát.
9/13 anonim válasza:
Sofia, Ines, Anna - Ezek közül nehéz választani, mind3 szép :)
10/13 anonim válasza:
huh, hirtelen atz hittem, kutyának :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!