Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Közös felügyeleti joggal...

Közös felügyeleti joggal kapcsolatosan ez hogy működik?

Figyelt kérdés
Nem voltunk házasok. Együtt éltünk gyerek másfél hónapos volt mikor az apa kirakott minket közös albérletből. Most közös felügyeleti jogot kér, amiben van egy olyan pont h 0-1 éves kor: az apa elviheti magával a gyereket a lakhelyéről. Én ezt nem akarom hiszen még csak 3 hónapos. De beleköt ,hogy egyedül is akarná sétáltatni stb. Úgy bármi van a felelősség csak az anyáé. Nem tudom bele merjek-e menni. Vélemény?
2017. szept. 26. 21:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Miután kitette az ujszulott babát ,közös felügyeletet szeretne ? Nem fogja megkapni .Te meg szerezz tanúkat mit művelt .
2017. szept. 26. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell közös felügyeleti jog.

Mert nem tudtok együttműködni, nem is adnák meg.

De sz**ez..Én is mit meg nem adtam volna, hogy ne így legyen.

Ez van.Tarts ki.

2017. szept. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!