4 hónapos a kisfiam, nem szopik már. A hajam hullik, mint a hó..Meddig tart ez még? Mikor kell orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
Mit kenhetek, szedhetek rá? Mi használt másnak?2008. okt. 21. 09:30
1/2 anonim válasza:
Az én babám 10 hós és még most is pereg a hajam rendesen.Szülés után az Elevitet szedtem a szoptatás alatt,ami sajna csak 3 hó volt.Most kezdtem el a Biovanne-t szedni.Próbálj ki te is vmilyen szépségvitamint.Amúgy meg ősszel a hajhullás természetes jelenség.
2/2 anonim válasza:
Én elmennék a helyedben a nőgyógyhoz,nincs e vas hiányod vagy valami góc a szervezetedben,/gyulladás,lyukas fog,mandula gyulladás/.S ha lehet valamilyen természetes vitamint szedjél,egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!