Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teherbe esés! Most mit tegyek?

Teherbe esés! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szedek fogamzás gátlót.Balera-t.Nagyon szeretnék babát.Párom azt mondta hogy ö még nem.De ha a tabletta mellett teherbe esnék akkor örülne neki.Most mit tegyek?Nagyon kicsi az esélye hogy így terhes legyek pedig nagyon vágyok rá.Azt nem tartanám fer-nek ha befejezném a gyógyszert és ö azt hinné hogy szedem.De én babát akarok.
2010. máj. 27. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Ezt csak a pároddal tudnád megbeszélni. Az tényleg nem tisztességes, hogy a tudta nélkül hagyod abba a gyógyszert.

Amellett meg nagyon kicsi az esély, hiszen éppen azért szedi az ember, hogy ne jöjjön a baba. (Esetleg, ha valaki nem tartja be pontosan a szedésével kapcsolatos előírásokat, akkor nem annyira biztonságos, de ez megint csak a párod becsapása lenne.)

Szóval marad a beszélgetés a babakérdésről...

2010. máj. 27. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mindamellett nem biztos, hogy jó a babának, ha gyógyszer mellett esel teherbe.
2010. jún. 3. 10:12
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Üljetek le megbeszélni, hogy akkor most konkrétan mit szeretne: inkább ne legyen még baba, vagy bízzátok rá a természetre? Mert ez a bizonytalanság nem jó, mert nem tudod, hogy mit lépne, ha valóban terhes lennél. Lehet, hogy mégis becsapva érezné magát?
2010. jún. 3. 10:45
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
jó mondjuk leültök megbeszélni. de a párod nem akarja igazán, csak belemegy hogy béke legyen. de te azt még nem tudod hogy egy gyerek mennyire próbára teszi a kapcsolatot. és szétmennek akár a terhesség alatt. az nem lenne túl jó. hány éves vagy egyébként ? és mióta vagytok együtt ? a leírásodból csak te szeretnéd még ezt a babát. szerintem hagyd hogy ő akarja.
2010. jún. 3. 11:04
 5/8 A kérdező kommentje:

25 évesek vagyunk.nekem van már egy kisfiam kiskora óta ö neveli.Most 3 éves a gyermek.

Beszélgetünk erről azt mondta hogy szedjem még be az utolsó levél fog.gátlót és akkor újból átrágjuk.Ö is szeretne csak kicsit helyre kellene állni anyagilag....

2010. jún. 3. 12:41
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Sztem ne csapd őt be,várj!Az az 1-2 levél nem éveket jelent,de ha látja,hogy Te korrekt vagy vele szembe,ő is az lesz!Ne veszítsd el azért,mert türelmetlen vagy.Ráadásul van már egy kisfiad.Igaz,ő már nem baba,de próbálj meg csak rá koncentrálni.
2010. jún. 3. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki írt.Sose csapnám be a párom,és várok.mondjuk nem értem azt hogy 1 levél után mennyivel lesz másabb.Nah de a kérését tiszteletbe tartom.
2010. jún. 3. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
mivel neki gondolom még első gyerek, nem tudja mire számítson. lehet hogy egyik haverjától hallott hülyeséget a gyerek témáról és azért hadakozik. de ha anyagi dolog miatt várna akkor inkább várjatok mert a pénztelenség megkeserítheti a kapcsolatot. szép dolog hogy a kisfiadat elfogadta és sajátjaként neveli.
2010. jún. 3. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!