Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mekkora volt 12 hetesen a...

Mekkora volt 12 hetesen a babátok?

Figyelt kérdés
Ma voltam 12 hetes uh-n. Elég bunkó doki volt sietett a vizsgálattal nem is tudtam semmit kérdezni. Még köszönni sem tudott. Azt sem tudta mit kell mérnie, az aszisztens nőtől kérdezte, hogy mit kell még mérnie. CRL: 53 mm DPD 20mm Fl: 8 mm. Orrcsontot is az aszisztens kérdezte, hogy megnézte e annyit mondott rá hogy az maradhat a sablon szöveg azaz 3 mm alatt.
2017. szept. 15. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:

A crl 11 hét 4-5 naposnak felel meg.

A többi méret kb. 12 hetesnek.

A 3 mm alatt valószínű a tarkóredő lesz.

Rendben vannak ezek az értékek.

2017. szept. 15. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor az orrcsontot nem is nézte? Azt kellene nézni ilyenkor nem?
2017. szept. 15. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:
11+6-nál 55 mm volt.
2017. szept. 15. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Valószínű nézte az orrcsontot, mert kötelező nézni. A tarkőredő meg az orrcsont is a down kór szűrés miatt fontos, szóval együtt említik őket, erre mondhatta a doki, hogy sablon- vagyis ez rendben van.

De semmi papírt nem kaptál róla? Vagy nem mondták, hogy rendben volt minden?

2017. szept. 15. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Megkaptam a leletet amin a fentiek álltak. Meg a szív, gyomor, koponya stb. azok rendben vannak. Elsőnek azt mondta hogy 12 hét 1 napos utána kijavította hogy 12 hetes. Nem kicsi akkor a babóm?
2017. szept. 16. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!