Őrületes fájdalom ovulávió környékén. Aki szintén tapasztalja, mi segít?
Figyelt kérdés
Mindig éreztem az ovu-t,de az elmúlt évekbem eldurvult a dolog. Kb 1-5 órát tart,főleg éjjel jelentkezik,és jellemzője a rektális fájdalom,fel a hasba. Iszonyat fájdalmas,szó szerint mozdulni sem tudok,csak hörögve nyüszítek. Doki több és többször is látott emiatt,nincs semmi kóros elváltozás. Antibébit ajánlottak a ciklus leállítására,ezt a korom miatt elutasítottam. Egyéb ötlet? Segítsetek!2017. szept. 10. 08:51
1/3 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer volt ilyen júliusban. Ráadásul kétszer egy nap... Munkahelyemen és este itthon. Két tüszőm ért meg.
Egy panadolt vettem be, semmi más nem segített.
2/3 anonim válasza:
Nekem időnként csinálja. Nem bírok ülve maradni, de ha ülve tör rám, akkor meg felállni nem bírok, szóval... Apranaxot szedek görcsre és kínomban azt vettem be, és valamennyire segített.
3/3 anonim válasza:
Nekem az utobbi 1 evben ilyen volt, ulni se tudtam sex majdnem kizart neha osszejott.
2 napig tartott ha nem tovabb. Azota terhes vagyok remelem utana nem lesz ilyen, mikor megszultem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!