Napi minimum 3 órás munkahelyre történő utazás mellett ti bejárnátok dolgozni a 3 éves gyereketek mellől?
Hamarosan vissza kell terjek dolgozni, amibe az a bokkeno, hogy napi 3 orat utazok majd odavissza, ebben 2 ora vonatozas es 1 ora Bkv-zas van, sok sok atszallassal es gyaloglassal. A munkaidom mindennap hetfotol pentekig 8 ora 20 perc. Erre jon a 3 ora igencsak kimerito utazas.
Ti csinalnatok ezt a helyembe?
Hozzateszem lenne lehetoseg kozelebb dolgozni, nem is egy, akar cegen belul is de az mar nem irodai munka lenne hanem egy alacsonyabb fokozatu. A munkaber ugyanannyi lenne kb.
Mit tennetek ?
Nagyon ki fogok keszulni a 3 oras massziv utazgatastol?
Akkor majd az apja foglalkozik vele aktívan hétköznap, te pedig hétvégén.
Így hogyan lehet háztartást vezetni, be vásárolni, főzni plusz a férj se szenvedjen hiányt.
?
Megdöbbentően hasonló az életünk: A Nyugatiba érek be én is, 2 óra vonat, 1 óra BKV. 8 óra és 20 perc munkaidő :)
Nekem még nincs gyerekem, de így is nehéz a főzés, takarítás, bevásárlás, magánélet hétköznap, annyira elmegy az idő, és annyira hulla vagyok, mire hazaérek.
NEM vállalnék így be gyereket. Magamra nincs így időm, vagy a lakásra, nemhogy egy gyerekre. Mindenképpen váltanék. Furcsállom, hogy Te, aki ezt csináltad már, és láttad, mennyire kizár minden mást ez az ingázós munka, min dilemmázol. Egyértelműen közelebbi!
Szia, igen hasonlo az eletunk 😊
Akkor te megerted milyen ez a sok utazas.
Valoban ilyenkor mar a gyerekre es a csaladra haztartasra kell osszpontositanom.
Bpre bejarni hatalmas nehezseg, csak annyit szenvedtem ezert a munkahelyert, vilag eletemben irodan akartam dolgozni, kotetlen munkaidoben.
De ez igy valoban kivitelezhetetlen.
Mindenkinek koszi a valaszt!
Megragtuk atbeszeltuk es arra jutottunk, hogy nem megyek vissza pestre dolgozni. Ahogy atszamoltam mennyi.lenne az utazas per nap, rajottem, hogy nem 3 ora hanem 4 !
Oda 2 es vissza 2 ora, napi 6 atszallassal.
Nem vallalom. Ha visszamegyek dolgozni kozolni fogom mar az elejen, hogy nem megyek vissza.
Ha mas nem akkor kilepek a cegtol es keresek kozelebbit itt a varosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!