Laura, Zita, Alíz, Dóra, Dorina? Melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Mindegyik passzolna a vezetéknévhez. Második babánk lesz, az első kislányunk neve Nóra :)2017. szept. 5. 00:43
11/28 anonim válasza:
Nekem a Laura, Dóra és Dorina tetszik, de a Dóra tényleg nem passzol a Nóra mellé. A Zita szerintem kemény, olyan szigorú. Az Alíz sem rossz.
Amúgy meg végre, hogy ti normális nevekben gondolkoztok. :)
12/28 anonim válasza:
A Dórát én sem tartom szeencsésnek a Nóra mellé.
A Dorina teszik a legjobban.
A Nóri- Dori páros már kevésbé összekeverhető
13/28 anonim válasza:
Mind szép a Dorinán kívül tulajdonképpen.
Én az Alízt adnám: Nóra és Aliz. Szép.
14/28 anonim válasza:
Nekem csak a Dorina tetszik ezek közül.
15/28 anonim válasza:
Laura :) De tetszik még a Lora és a Lotti is.
16/28 anonim válasza:
#10 nem suketek, csak ha nagy a hangzavar (ugye az iskolaban szunetben az) akkor ha valaki szol Dorinak vagy Norinak mindketten odaneznek, mert hat nem egy csendes kornyezetben szepen lassan arrikulalva szolnak egymasnak a tizenevesek.
17/28 anonim válasza:
Szerintem Laura, Zita, vagy Alíz. Próbáljátok ki, melyiket hogy becéznétek nagy valószínűséggel, és aztán hogy ugyanez miképp hangzana a Nóri mellé kiabálva :)
18/28 anonim válasza:
A Dorinán kívül szerintem mind normális név. De a Dórát nem adnám, ha Nóra a másik, így az első háromból választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!